Jestem zarejestrowanym klientem woblinku. Na codzień używam czytnika Kindle (format plików mobi). Jednak chciałbym pobierać zakupione pliki w formacie epub. Głównie ze względu na błędy w konwersji mobi realizowanej przez Woblink (np. nieprawidłowe przenoszenie do rozdziałów). Po samodzielnej konwersji epub-->mobi w Calibre wszystko działa prawidłowo. Tymczasem za każdym razem gdy zakupię książkę - pomimo, że jest dostępna zarówno jako epub i mobi - domyślnie ładuje mi się plik mobi. Napisałem do Woblinka - na razie brak odpowiedzi. Może ktoś zwrócił uwagę na podobny problem i zna wyjście z sytuacji?
"Zagonione królestwa" w formacie MOBI jest wyświetlane poprawnie, nie ma problemu. W zasadzie to był pierwszy format, w którym tą książkę ściągnąłem, bo zaraz po zakupie linki do ściągania EPUB-ów były niepoprawne (poprawili po mojej interwencji).