od polowy poprzedniego tygodnia menu nagle zaczelo dzialac. Wszystkie gazety, ktore przychodza z automatu do mnie na kindla posiadaja menu jak oryginalne gazety.
jestem ciekaw czy kiedys doczekam sie ściśnienia tresci na glownej stronie Kindle. Kilka wierszy to zdecydownie za malo - jak mam 4 kolekcje to juz prawie caly zajety
Podłączę się do wątku i zapytam o kasowanie gazet z KT4. Miałem je w archiwum, z którego nie mogę ich wykasować. Przywracanie na czytnik nie pomagało, bo twierdził, że taki plik nie istnieje. Miałem nadzieję, że po wgraniu nowego oprogramowania (5.3.2) problem minie - niestety. Zmieniło się tylko to, że teraz nie ma Archiwum, które zostało zastąpione chmurą. Problem pozostał. Przy próbie kasowania pojawia się tylko informacja: The Personal Document that you are requesting is alredy deleted. Please Sync your Kindle. Oczywiście synchronizacja nic nie pomaga. Wygląda jak gdyby nie było już żadnych plików, tylko gdzieś pozostała sama nazwa, która wciąż jest wyświetlana. Na stronie internetowej Manage Your Kindle nie wyświetla tych gazet.