Naklejki na Kindle 3, Kindle Touch, Kindle 4 i inne.
Wiem ze gdzieś był taki post ale nie mogę go znaleźć - osobiście choć nie mam w tym żadnego interesu chciałem zareklamować naklejki na Kindle 3, Kindle Touch, Kindle 4 i wszystkie mozliwe wykonywane przez Panią Magdalenę Balakowską - jest to moja krajanka wiec ją reklamuję - tu np. adres do aukcji dla Kindle 3 :
http://allegro.pl/naklejka-na-amazon-kindle-3-wycinane-klawisze-skin-i2049932890.htmlSwojego czasu była dyskusja że Kindle od oprawki Bluecosto się rysuje z tyłu bo miękka guma - to jest wyjscie z tej sytuacji najwyzej naklejka bedzie sie rysowac a nie kindle , klej jest taki ze mozna spokojnie odkleic i nie pozostawia zadnych sladow , naklejanie bardzo latwe mimo klawiszy i nie robia sie zadne bable jak to przy foliach nieraz , klej trzyma mocno nie ma obawy ze bedzie się odklejał a z drugiej strony naklejanie jest bezstresowe , nie jak w przypadku foli na ekran - zamowiłem u niej te naklejki - wczoraj odebrałem bezposrednio od niej w domu - z rabatem - a w domu dlatego żeby nie płacić - nakleiłem - wybralem numer 35 bo nie rzuca sie w oczy ale jak ktos lubi są jaskrawe kolory. A tak dziewczyna wysyla w tubie zeby sie nie pogniotly - mysle ze jakby wiecej ludzi z forum bylo zainteresowane to dalaby dla forumowiczow jakis upust. Kolorow naklejek do wyboru do koloru .
Zakladam z gory ze
t3d pewnie zwroci mi uwage ze zakladam nowego posta to prosze go jezeli uwaza za sluszne polaczenie ze starym postem ktorego znaleźć nie moglem. Pozdrawiam