[SPRZEDANY] Kindle 3 z 3G (Kraków)
Czytnik sprzedany - nieaktualne!Wyszło nam, że skłaniamy się do sprzedania naszego
Kindle 3 (Keyboard) wersja z darmowym 3G.
Czytnik ma pół roku, kupiony bezpośrednio w amazon.com (wersja International, bez reklam) - gwarancja do kwietnia 2012.
Nie ma żadnych śladów użytkowania, ani obtarć ani pęknięć - wszystko OK.
Bateria ani obudowa nie wykazują żadnych objawów zużycia (długo trzyma, nie skrzypi etc.)
W czytniku wgrany jailbreak, polskie menu (z klawiaturą), własne obrazki uśpienia TTS z polskim głosem, MPlayer, launchpad, FBKindle i CoolReader. Wszystkie odwracalne (w pamięci wgrane "odinstalowywacze").
Na życzenie mogę wszystko wyrzucić - przywrócić oprogramowanie do postaci oryginalnej.
Bezproblemowa rejestracja na dowolnym koncie w Amazonie.
W komplecie:
-
Kindle 3 WiFi+3G- oryginalny kabel usb
- oryginalne opakowanie i "papiery"
-
markowe etui ECO-nique: (
tuff-luv.com/hemp-brown-case-cover-for-kindle-3), górne zabezpieczenie przed wysuwaniem z rzepem, nie daje cienia na ekran.
- czarne etui typu Bluecosto (zapinka na magnesie), wygląda jak tu:
cloudfront.net/images/amz-kin3-lthr-blk_4.jpg- ładowarka (polskie gniazdka)
Zakup samego czytnika w Amazon.com to kwota 268$ (z przesyłką i opłatami) czyli ponad 900 zł !
Wyszła mi cena:
Spoiler! 800 zł - najchętniej dla kogoś z Krakowa, żeby odebrał osobiście (przesyłka możliwa za dopłatą).
Edit:
Nowa cena zmiana, zob. następny post w związku ze zmianą kursu $
Edit2: Druga zmiana ceny:
600 zł za czytnik z kablem + czarne etui + ładowarka, brązowe etui dodatkowo za 30 zł - więcej w trzecim poście.
Mogę wystawić na allegro, gdyby ktoś chciał.
Myślę, że oferta do przyjęcia (z dwoma okładkami i ładowarką) ?