eCzytnik: Kidle 3G
Re: eclicto za 200 zł
Oni ich pewnie i tak od dawna nie produkują.
A myślę, że rok/dwa lata w magazynie nie załatwi baterii aż tak bardzo. Ilość cykli się nie zmieniła, dwuletnie baterie (jak są porządne) też nie rozsypują się po 2 latach, więc to raczej nie będzie wielki problem.
Bardziej zastanawiałbym się nad konsekwencjami. Po rozmowie na targach w Krk jakoś nie wierzę, że wprowadzą nowy czytnik, więc pewnie skupią się tylko na dostarczaniu treści i w ogóle odejdą od spraw hardware'u, stąd to "wietrzenie magazynu".
Wita wszystkich nowy użytkownik eClicto. Od od jakiegoś czasu szukałem czytnika i trafiłem na promocję ,szybka decyzja i już jest.Brałem za pobraniem bo wiem z doświadczenia ze tego typu paczki firmy wysyłają bardzo szybko. Po rozpakowaniu okazało sie ze bateria jest zupełnie nie naładowana i czytnik nie uruchamia sie,ale ładowarka zrobiła swoje i czas zabrać sie do testów i przede wszystkim do czytania.
Taki porządny kawałek e-inku to na prawdę frajda z czytania. Nawet jak trzeba by się czasem odrobinę pomęczyć przygotowaniem e-booka Ale wtedy: "Calibre Twoim przyjacielem"