|
|
Teraz jest 23 lis 2024 7:28:43
|
Startuje niewydane.pl - komentarze
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
Dołączył(a): 06 lut 2011 15:19:51 Posty: 50 Lokalizacja: Warszawa/Gdańsk
eCzytnik: Kindle 3
|
Re: Startuje niewydane.pl - komentarze
^^ Ja rozumiem, że to wielka strona i mnóstwo z nią roboty ale czekanie 3 dni na akcept komentarza działa nieco demotywująco Nie jest to mój komentarz, niespecjalnie mnie interesuje co w nim jest zawarte, niemniej rzucił mi się w oczy i nadal jest niewidoczny
|
15 mar 2011 20:29:42 |
|
|
Admin
Dołączył(a): 11 lip 2007 19:38:54 Posty: 3266 Lokalizacja: Kraków
eCzytnik: eClicto, iPad, K3 WiFi, K4
|
Jak już mówiłem - nie ja tym aktywnie zarządzam, więc uwagi głównie przekazuję dalej, ale teraz komentarze poakceptowałem
15 mar 2011 20:59:39 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 14 mar 2011 20:41:48 Posty: 30 Lokalizacja: Wrocław
eCzytnik: Kindle 3
|
mi też pomysł się podoba, zwłaszcza, że owszem, możemy kupić najczęściej odpowiedniki w wersji angielskiej, jednak czytanie w rodzimym języku jest bardziej atrakcyjne podsyłam stronę koledze, który dopiero co wczoraj skarżył mi się, że nie ma pozycji, które akurat go interesują albo są takie, których "ucyfrowieniem" zajmował się chyba pięciolatek i zmuszony jest do chomikowania... sama też zabieram się za testowanie
_________________ Ewolucja, czy rewolucja? Czytniki ebooków, świat książki i e-książki moim okiem
|
15 mar 2011 21:56:25 |
|
|
Użytkownik
eCzytnik: PRS-350
|
dla mnie strona nie spełnia swojej funkcji. dodałem książkę, która jest w ofercie virtualo. dostałem potwierdzenie na maila, wpis pojawił się na stronie, przy wpisie pojawił się komentarz z informacją, że książkę można kupić w formie elektronicznej + link do strony. super, tylko po co podaje się email, skoro i tak muszę to sprawdzać na stronie? a na stronie też łatwo nie jest. bo niby jak mam znaleźć swoje zgłoszenie? co jeśli minęło trochę czasu lub nie pamiętam jakie książki zgłosiłem? wyszukiwarka mi w tym nie pomoże i nie wskaże moich zgłoszeń ani przez imię nazwisko ani przez email.
przy okazji. nie ma rozróżnienia na zgłoszenia oczekujące na odpowiedź do tych z odpowiedziami/komentarzeami. a pierwsze zgłoszenie od góry, niezależnie na której stronie, nazywa się post_1
|
16 mar 2011 0:35:10 |
|
|
Admin
Dołączył(a): 11 lip 2007 19:38:54 Posty: 3266 Lokalizacja: Kraków
eCzytnik: eClicto, iPad, K3 WiFi, K4
|
Przecież podanie adresu e-mail nie oznacza automatycznej subskrypcji komentarzy do danego wpisu. Przy zgłoszeniu masz opis dotyczący adresu e-mail: Byłoby niefajnie, gdyby można było znajdować wpisy podając czyjś e-mail. W chwili obecnej nie przewidujemy wyszukiwania po imieniu zgłaszającego - ale jeśli bardzo Ci na tym zależy, można użyć Google z zapytaniem: "Zgłaszający: [tu wstaw imię zgłaszającego] site:niewydane.pl". Przykład. Nie ma, bo nie ma też sprytnego algorytmu, który stwierdzi automatycznie, że oto "wypełniono zgłoszenie". W przyszłości może być tak, że wypełnione zgłoszenia będą przenoszone do osobnej kategorii - ale na razie tak się nie dzieje. Poprawione.
16 mar 2011 1:02:24 |
|
|