Teraz jest 24 lis 2024 8:39:42

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 371 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  Następna strona
Różne tanie okładki dla Kindle 3 
Autor Wiadomość
Użytkownik

eCzytnik: Sony PRS600, Kindle 3
Post Re: Różne tanie okładki dla Kindle 3
przenoszących Propozycja często DLA swój czytnik Nie zawsze w sposób Bezpieczny. Temu Dwa kupiłem Na takie eBay "cuś": METAL CASE Sony Reader PRS-505 PRS600 PRS-600. Poniewaz Readerka zaanektowała Zona, dokupiłem Kindle ja Sobie. Zona czyta w środkowy "Tylko Wiec Pudełko zostało DLA Mnie. Wykleiłem wnętrze warstwą cienkiej pianki (po montażu paneli podłogowych została), przez Kindle Nie wewnątrz latał. Idealnie Pasuje. Okolo Za 30 zł z przesyłką superbezpieczny mam transportowy Pojemnik. Przenoszę go niemal codziennie.

Ostatnio edytowano 24 lut 2011 11:29:15 przez amifan, łącznie edytowano 5 razy

18 lut 2011 23:46:15
Użytkownik

eCzytnik: Kindle 3G
@amifan: zarzuć zdjęciem :)

22 lut 2011 23:51:19
Zobacz profil WWW
Użytkownik

eCzytnik: Kindle3, eClicto, Tungsten T|3
Widzę, że większość zdecydowała się na okładkę Bluecosto. Teraz rozumiem dlaczego.
Sprawia bardzo solidne wrażenie, jest fachowo wykończona i skrzydła okładki wydają się być bardzo sztywne, co bardzo może pomóc chronić ekran.
Wcześniej miałem do czynienia tylko z okładką do eClicto... powiem tylko tyle, że nie ma ona nawet startu do Bluecosto. Niebo a ziemia.
Kundelka jeszcze nie mam (ma być jutro), więc dzielę się wrażeniami samej wyłącznie okładki, a te są wyłącznie pozytywne :) Polecam!

23 lut 2011 15:54:20
Użytkownik

eCzytnik: K3W
Do mnie dotarła wczoraj Tuff-Luv Eco-Nique, nie jest to okładka która jest pancerna, to jest okładka która poprawia komfort i likwiduje problem pod tytułem gdzie położyć Kindla.

23 lut 2011 16:49:57
Użytkownik

eCzytnik: kindle 3
Gienkollo, to co twierdzisz że się nie opłacało? Ja właśnie przymierzam się do zakupu..Wygląda super..

23 lut 2011 18:42:21
Użytkownik

Voohan, Zupełnie jestem daleki od takiego stwierdzenia, uważam że jak najbardziej się opłacało, 80 zł za elegancką nie nadętą okładkę, która poprawia wygodę użytkowania.
Powiem więcej jest z włókien konopnych, czego można chcieć więcej :)
Wnętrze tego "trzymacza" jest skórkowe, znaczy taka skóra proper.
Nie z plastikowej świni :P

23 lut 2011 18:48:21
Użytkownik

A ja na firmie Tuff-Luv srodze się zawiodłem, po odczekaniu 42 dni z czego ostatnich 21 na ponowną(podobno) przesyłkę napisałem grzecznie że sytuacja jest dla mnie cokolwiek niekomfortowa licząc że dołożą parę funtów od siebie i wyślą tym razem kurierem, dostałem późnym popołudniem taki mail:

Thank you for your message. We are sorry it still hasn’t arrived. Please could you wait just one more week to see if the resend arrives. If not, please let us know and we will refund the order.

Kind Regards
Patrick McGivern
Tuff-Luv Customer Service

Zwrot pieniędzy po półtora miesiąca czekania nie jest chyba najbardziej oczekiwanym rozwiązaniem.

Tym razem tylko grzecznie spytałem się czy na pewno nie są w stanie zapewnić mi otrzymania tego za co zapłaciłem skoro nie mieszkam w Somalii ani Mozambiku tylko na terenie Unii?

24 lut 2011 2:34:44
Użytkownik

eCzytnik: Kindle 3
Temat około okładkowy. ;-) Polecacie jakąś wsuwkę lub coś w tym stylu? Zależy mi żeby miała usztywnienie na ekran i była w jakimś ciemnym kolorze (jasny pokrowiec kupiłem kiedyś do laptopa i brudził się strasznie), no i tania. ;-)

24 lut 2011 9:12:55
Użytkownik

gienkollo napisał(a):
Do mnie dotarła wczoraj Tuff-Luv Eco-Nique, nie jest to okładka która jest pancerna, to jest okładka która poprawia komfort i likwiduje problem pod tytułem gdzie położyć Kindla.

Do mnie po tygodniu oczekiwania też w końcu dotarła ta okładka.
Podoba mi się, super wygląda i wygodnie się ją trzyma.
Jest w 100% ekologiczna, nawet tekturka w którą była zapakowana jest z papieru pochodzącego z recyklingu
i jest na niej instrukcja jak zrobić z niej samolot :).

Tak więc jak najbardziej polecam.

Pozdrawiam

24 lut 2011 18:44:29
Zobacz profil WWW
Użytkownik

Zamierzam kupić na amazonie Tuff-Luv Eco-Nique. Gdy kupię dwa, to zamówienie zakwalifikuje się na free delivery. Znajdzie się ktoś chętny, żeby odkupić go ode mnie po kosztach? 86zł + ew. koszty przesyłki z Polski.

24 lut 2011 19:07:44
Użytkownik

Kundelek napisał(a):
Jest w 100% ekologiczna, nawet tekturka w którą była zapakowana jest z papieru pochodzącego z recyklingui jest na niej instrukcja jak zrobić z niej samolot .

Zauważyłem dopiero teraz :) Przemawia na plus również :)
orson napisał(a):
Znajdzie się ktoś chętny, żeby odkupić go ode mnie po kosztach? 86zł + ew. koszty przesyłki z Polski.

Wystaw na Allegro, moja druga poszła w dwie godziny.
I tak przy dwóch jest za darmo shipping.

24 lut 2011 19:21:30
Użytkownik

gienkollo, myślisz, że bezpiecznie byłoby włożyć kindla w tej okładce do plecaka pomiędzy inne książki? Jak jest ze grzbietem, czy wygina się w jakiś niebezpieczny sposób gdy złoży się okładkę na pół w drugą stronę?

24 lut 2011 19:29:19
Użytkownik

orson, Grzbiet jest plastyczny i nie zakwalifikowałbym tej okładki jako w pełni bezpiecznej do transportowania kindla w plecaku, jak się złoży w drugą stronę wygina się. Ale bynajmniej nie niebezpiecznie, okładce od wyginania nic nie grozi, z zewnątrz włókna konopne a wewnątrz skórka z gumką w jednym miejscu.

24 lut 2011 19:56:07
Użytkownik

eCzytnik: Kindle 3 WiFi
Czy waszym zdaniem ta przegródka może mieć jakiś wpływ na ochronę dolnej części ekranu po zamknięciu okładki?

http://allegro.pl/etui-okladka-pokrowie ... 70934.html

24 lut 2011 22:44:41
Użytkownik

eCzytnik: Kindle3, eClicto, Tungsten T|3
vyrm napisał(a):
Czy waszym zdaniem ta przegródka może mieć jakiś wpływ na ochronę dolnej części ekranu po zamknięciu okładki?
http://allegro.pl/etui-okladka-pokrowie ... 70934.html

Hmm... Ciekawe. Toż to okładka Bluecosto tylko bez logo na wierzchu... No i cena całkiem całkiem...
Wracając do Twojego pytania - nie mam pojęcia o co Ci chodzi. Musisz konkretniej określić o którą przegródkę chodzi. Bo chyba nie o tą kieszonkę po wewnętrznej stronie okładki, na lewym skrzydełku?

24 lut 2011 22:49:24
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 371 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  Następna strona