Re: Test e-czytników na PCLab.pl
Przeczytałem wstęp do recenzji oraz to, co napisali o Story i muszę stwierdzić, że recenzja jest bardzo subiektywna.
U mnie jakoś nic nie trzeszczy, a jakość plastiku jest wg mnie bardzo dobra (porównując choćby z Eclicto)
A pokażcie mi czytnik, który ma wszystkie te funkcje? Wg mnie jak na ebooka to i tak dużo. A porównywać eboka z telefonem - to nieporozumienie wg mnie...
Tu jakoś u mnie wszystko działa ok, a spacja nigdzie nie służyła do zmiany orientacji... Czyżby dostali do testów wadliwy egzemplarz?
Wg mnie akurat 1 przycisk jest lepszy niż 2, bo można wybrać od razu określony przez siebie rozmiar czcionki, a nie trzeba przeskakiwać przez wszystkie pośrednie
Chyba JEDYNA cecha Story w recenzji, z którą mogę się jako użytkownik zgodzić - wpisywany tekst nawet bez patrzenia gdy jest to robione zbyt szybko powoduje, że nie każda literka się "załapie" przy wprowadzaniu.
Ogólnie wg mnie czytnik ma tą zaletę, że wyróżnia się obsługą dużej liczby formatów plików i dodatkowymi przyciskami do obsługi muzyki w trakcie czytania oraz wygodną i prostą obsługą