Teraz jest 22 lis 2024 19:42:01

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona
Który czytnik? 
Autor Wiadomość
Mod

Jakby co, to http://www.nexto.pl wystartowało. Nie wygrałem czytnika :) Ktokolwiek dostał jakiś e-mail w sprawie konkursu?... A co do oceny strony... Hm... Fajnie, że można prasę SMS'em kupować. Oby więcej tytułów się w ofercie przez SMS'a pojawiło, a będzie fajnie :) Co do książek - cóż, dla mnie niewielka w tej chwili różnica, jeśli idzie o cenę a wybór dość mały... To znaczy ceny książek może i są korzystne, ale są to tytuły, których i tak bym raczej nie kupił... Czekam na hity w dobrych cenach! ;) Cóż, początki są zawsze trudne.

EDIT: Aaaa... konkurs jeszcze trwa :) do 31 stycznia!

Gregory Benford - "Zagrożenie Fundacji"

Cytuj:
"Out in the oceans of sand
I saw the future
Of a golden land
Below the plains
I've been meeting my fate
I stood the test
The universe
In the palm of my hand
Oh, am I blessed
Or cursed "

Savage Circus "Legend of Leto II"

14 sty 2008 19:44:49
Pocketbook Killer

eCzytnik: Kindle 3 WiFi
No więc właśnie, pisałem już o nexto w innym temacie ale z czytnikiem zrobili przekręt zwykły. Miało być losowanie wśród tych, którzy się zapisza na ich newslatter, a nie wśród tych, którzy kupią u nich książkę. Ot, mała rzecz, a jaki wielki minus teraz u mnie mają.

//Cormac McCarthy - Droga

14 sty 2008 20:06:29
Mod

Tak, rzeczywiście tak miało być... Kurczę, wał zwykły i tyle. Zdziwię się, jak ktoś w ogóle tego iLiada zobaczy. Pewnie porozsyłają do niektórych pendrive'y i ci tylko będą się cieszyć :)

Cytuj:
I saw the future
Of a golden land
Below the plains
I stood the test
The universe
In the palm of my hand
Oh, am I blessed
Or cursed "

14 sty 2008 20:23:56

14 sty 2008 22:13:10
Użytkownik

Wydaje mi się że przekrętu nei zrobili a niektórzy po prostu nie zapoznali się z regulaminem. Ja jak czytałem w chwili pojawienia się konkursu regulamin od razu znalazłem wzmiankę o konieczności zakupu czegoś ze sklepu, aby wziąść udział w losowaniu.
Ile razy wogóle czytacie regulaminy, to może być osobny temat. Instalując zwykły program nikt nie czyta regulaminu, z małymi wyjątkami, a od razu klika w miejscu "Zapoznałem się z regulaminem".

14 sty 2008 23:08:38
Mod

Ech, możlwie, nie pamiętam już, chociaż dałbym sobie rękę obciąć ;) że o żadnym kupowaniu nie było na początku mowy a jedynie trzeba było się zapisać i czekać na dalsze instrukcje. Nie, na pewno nic nie było o KUPOWANIU...

Cytuj:
I saw the future
Of a golden land
Below the plains
I stood the test
The universe
In the palm of my hand
Oh, am I blessed
Or cursed "

15 sty 2008 18:09:23
Użytkownik

Zacytował bym Pazurę z "Chłopaki nie płaczą", jak to on raz chciał zaufać kobiecie i dał by sobie rękę za to uciąć, i wiesz co... On by teraz k....a ręki nie miał ;]

15 sty 2008 18:12:37
Pocketbook Killer

Proszę bardzo, taki tekst widniał na ich stronie (teraz widać go jeszcze na stronach partnerów)

Cytuj:
O tym czym jest neXto dowiemy się w dniu premiery. Warto nie przegapić tego momentu, zostawiając swój adres e-mail w systemie - wszyscy subskrybenci biorą udział w losowaniu czytnika e-książek. Nie przegap szansy.

Wydaje mi się, że z tego jednoznacznie wynika, że warunkiem wzięcia udziału w losowaniu jest subskrypcja, a nie kupno książki. Więc jednak miałem rację mówiąc, że ściamnili.

TUtaj to samo:

http://forum.promosfera.pl/lofiversion/ ... t6207.html

16 sty 2008 11:02:13
Mod

Zacytował bym Pazurę z "Chłopaki nie płaczą", jak to on raz chciał zaufać kobiecie i dał by sobie rękę za to uciąć, i wiesz co... On by teraz k....a ręki nie miał ;]

Po tym, co napisał Kellhus o przyszłość moich rąk jestem spokojny :) Jednak miałem rację! A już chciałem cholesterol odstawić ;)

EDIT: Warto by tu uciąć tą dyskusję i ewentualnie przenieść ją do wątku nexto.pl. :)

Cytuj:
I saw the future
Of a golden land
Below the plains
I stood the test
The universe
In the palm of my hand
Oh, am I blessed
Or cursed "

16 sty 2008 12:09:18
Użytkownik

3.1 Aby wziąć udział w Akcji i mieć szansę na wygranie czytnika iLiad, należy po starcie platformy Nexto dokonać zakupu dowolnego produktu z oferty Nexto.pl. Osoba wylosowana spośród tych, które po rozpoczęciu dystrybucji płatnych treści na www.nexto.pl dokonają zakupu, będzie musiała odpowiedzieć na proste pytanie dotyczące e-wydań.

Mówiłem też o regulaminach. To że dużymi literami pisze jedno, trzeba to sprawdzić także w regulaminie. Tak jak we wszystkim, przykładem może być mixplus, rekalama mówi, że darmowe popołudnia i weekendy, a dopiero w regulaminie pisze, że kosztuje ileś złotych za ileś minut

16 sty 2008 13:20:08
Mod

Dobra, chrzanić to i tak mi na tym iLiadzie nie zależało :P

Cytuj:
I saw the future
Of a golden land
Below the plains
I stood the test
The universe
In the palm of my hand
Oh, am I blessed
Or cursed "

17 sty 2008 0:30:21
Użytkownik

no to jeszcze raz, ma prosbe o podsumowanie proad co do zakupu, ostatnio prawie kupilem sonego 505 ale obawiam sie ze nie podalam konwertowaniu plikow (czy ktos da rade mi pomoc wprowadzic w zycie porady jak zrobic prawidlowa konwersje) a moze jednak wziasc tego cybooka, czy dobrze rozumiem ze z nim nie bedzie zadnych kloopotow co do poslkich liter, jak dlamnie to ipaq czy asus odpadaja, ipaq mialem a mam teraz hp 1220 us touchpad, laptopik z ekranem dotykowym 12.1, mozna go obrocic i wyglada jak czytnik, co z tego grzeje sie jak piec hutniczy i trzyma na baterii ze 2h. Jak byscie mieli kupic to tak ostatecznie sonego czy cybooka?
P.S. (przepraszam za brak "ogonkow" ale vista sie obrazila i tez nie chce pisac po polsku)

17 sty 2008 22:41:40
Admin

eCzytnik: eClicto, iPad, K3 WiFi, K4
iLiada kup :P Do niego chyba najwięcej softu ludzie napisali :P Jeżeli jednak miałbym wybierać między PRS-505 a Cybookiem, wolałbym, mimo niechęci, jaką żywię do tej firmy, Soniaka. Produkt jest już sprawdzony, jest chwilę na rynku (doliczam istnienie PRS-500)... Konwersja DOC -> PDF jest banalnie prosta... Najłatwiej ściągnąć sobie wspominanego już przeze mnie PDFCreatora i spróbować na jakimś testowym DOCu - zobaczysz, czy potrafisz, czy Ci to odpowiada... Wtedy będziesz wiedział więcej.

Muad'Dib uczył się prędko, ponieważ najpierw przeszedł szkolenie jak się uczyć. A najpierwszą ze wszystkich otrzymał lekcję podstawowej wiary, że może się nauczyć. Szokuje odkrycie, jak wielu ludzi nie wierzy, że mogą się nauczyć, a o ile więcej uważa, że nauka jest trudna.

17 sty 2008 23:23:11
Zobacz profil WWW
Użytkownik

Wiesz co Mori, przekonała mnie twoja opnia, biore soniaka, najgorsze w tym wszystkim jest że samochód mi szwankuje i będę na niego musiał wydać kase więc pewnie readera kupie za tydzień może dwa. A kupowanie iliada za 1000$ to szaleństwo, za te pieniądze moge mieć 3 soniaki i jeszcze zostanie reszta, nie wróże temu sprzętowi sukcesu w Poslce przy takiej cenie.

18 sty 2008 11:00:19
Pocketbook Killer

iLiad chociaż jest w Polsce oficjalnie, fakt, że 2x (nie 3) droższy. http://www.e-czytnik.pl/czytnik-iliad-.php
Niektórzy co prawda próbują go sprzedać 2x drożej :lol:
http://www.medialider.pl/e-book/iliad-i ... eader.html

18 sty 2008 14:05:11
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona