|
|
Teraz jest 25 lis 2024 5:32:41
|
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych!
Autor |
Wiadomość |
Konto usuniete
|
Witajcie
- mam na imie Monika
- urodziłam się w 1983r, zodiakalna wodniczka
- pochodze z małopolski (Olkusz), obecnie mieszkam na mazurach (Giżycko)
- (przypadkowo) z wykształcenia jestem informatykiem
- w tym roku zakończyłam naukę, obecnie pracuje ciężko i namiętnie
- w wolnym czasie ... hmm nie mam wolnego czasu
|
18 lip 2007 8:14:54 |
|
|
Użytkownik
|
Lat 23
Wodnik o wyjatkowej dacie urodzenia
Student z Poznania
Ksiazki ... Ksiazki ... Ksiazki .. Ksiazki
|
18 lip 2007 14:15:43 |
|
|
Konto usuniete
|
wyjatkowej ?
tzn ??
|
18 lip 2007 14:39:05 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 11 lip 2007 19:46:01 Posty: 887 Lokalizacja: www.eksiazki.org
|
Ja podejrzewam, że 29.02.1984 Ale dosyć offtopu tutaj - to jest dział do przedstawiania się. Dyskusje na temat dat urodzenia przenieście do Offtopicu
|
18 lip 2007 15:51:17 |
|
|
Użytkownik
|
pół miesiąca wcześniej ;]
|
18 lip 2007 16:33:38 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam. Mam na imię Alicja, lat 27, jestem z Galway - więc poszukuję jakiegokolwiek dostępu do książek w języku polskim (ze względów ekonomicznych w wersji elektronicznej). Lubię fantasy, dobrą sensację, kryminał oraz literaturę dotyczącą drugiej wojny światowej. Słucham dość dużo rocka i pokrewnych gatunków. Zawodowo - administratywista.
Amatorsko cykam fotki.
To chyba tyle póki co
|
18 lip 2007 21:23:24 |
|
|
Konto usuniete
|
Dominika, rocznik 1990, wschód Polski. Ktoś wyżej napisał że chce oddać krew-- ja też bym chciała, ale nieletnia jestem:( Jeśli chodzi o zainteresowania to muzyka, komputer (troszeczkę), muzyka, książki i ostatnio też dużo czytam o wszelkich służbach specjalnych, bezpieczeństwa itp. No i jestem uzależniona od kawy:).
No to już chyba będzie wszystko.
|
20 lip 2007 10:06:23 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam wszystkich po raz pierwszy:)
Mam na imię Alicja, mieszkam w szczecinie urodziłam się w latach 80-tych
Zainteresowania:
hmmmm, mam ich sporo
ale najważniejsze są dla mnie:
- książki ( jak zacznę nosić nosić denka od butelek zamiast okularów to trzeba będzie się przerzucić na coś innego)
- Gadanina (bym była bardzo skrzywdzona jakbym została pozbawiona języka i słuchu )
- filmy
itp.,itd...
Reszta wyjdzie w praniu;)
Bardzo miło mi poznać osoby, które czytają coś więcej niż tylko..... gazety
|
20 lip 2007 16:30:04 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 20 lip 2007 21:21:38 Posty: 47 Lokalizacja: bydgoszczanin
|
Witam - moje imię Leszek stąd mój nick ( złoślimość małżonki ) wróciłem z urlopu do mojego miasta nad Brdą i te zmiany troszkę mnie zaskoczyły - interesuję się ...książkami ( juz od 40 lat a skończyłem już pół wieku) także fotografią i komputerami ( internetem od niedawna ). Moje plany na zaś to spokój przy ...książce
|
21 lip 2007 15:47:35 |
|
|
Konto usuniete
|
*Przekleństwa. Śmiechy. Denna melodyjka wygrywana na rozstrojonym pianinie...
Skrzyp uchylanych drzwiczek "Saloonu eKsiążki"...
I cisza. Agonia przekleństwa. Śmiechów. Dennej melodyjki wygrywanej na rozstrojonym pianinie... Ciała zamarłe w intuicyjnym bezruchu... Spojrzenia utknięte w jednym punkcie złożonym z krwiobiegu i miękkiej struktury ogorzałej cery. Nieznajomy uśmiechający się przekrwionymi oczami, trzymający w ustach przednie cygaro ze sklepu stojącego naprzeciwko... - Dobra robota... A przecież mówiłem, że wrócę. Hehehehe...
Szary dymek zadygotał razem z nim pośród ciszy samotnego rechotu.*
Witam wszystkich . Me imię brzmi Marcin, zaś według najrzetelniejszych danych (matczynych ) urodziłem się 21.10.1989 roku i chodzę do trzeciej klasy liceum o profilu humanistycznym. Oprócz mojego zainteresowania treścią rozmaitych książek (zarówno thrillerów, jak i fantasy, reportażu oraz wielu innych) interesuję się głównie historią, grami RPG (zarówno tymi papierowymi jak i na kompa) oraz numizmatyką (nakierowaną głównie na banknoty). Moje gusta muzyczne opierają się na złożonej pajęczynie czasami przeciwstawnych nurtów, typu deathmetal i poezja śpiewana . Kocham Rammsteina, Jacka Kaczmarskiego, Leo Cohena, Marka Grechutę, Mushroomhead, Tool-a i Theriona. Cenię Slipknota, Stone Sour, Lao Che, In Flames, Guns 'n' roses, Behemotha, Vadera, Ill Nino, KoRna... Z malarzy bardzo lubię Goyę, Caravaggia, Giambiattistę Tiepolo, Dali, El Greco oraz Rembrandta.
Mam nadzieję, że będzie mi tu tak fajnie jak na poprzednim forum .
|
22 lip 2007 17:36:26 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam ponownie wszystkich.
Imię:Paweł
Rok narodzin:1988
Miejsce zamieszkania: Twierdza Breslau
Praca:Firma budowlana
Studia:Matematyka(2 rok) oraz zarządzanie(1 rok) na Politechnice Wrocławskiej
Preferencja polityczna w kwestiach gospodarczych: liberał
Preferencja polityczna w kwestiach moralnych: centroprawica
Preferencja polityczna w kwestiach partyjnych: PO
Preferencja seksualna: hetero
Zainteresowania:
-polityka
-gospodarka
Ulubiona rozrywka:
-dobra książka, w tle przyjemna muzyka oraz przy prawicy lampka półsłodkiego wina
-zapach potu unoszący się w powietrzu, żądza zwycięstwa, obręcz wisząca 3m i 5cm ponad ziemią, wyrównana walka punkt za punkt, pozycja centra
-pomieszczenie ze słabą wentylacją, piękne perfumy mieszające się tworząc nieprzyjemny odór, grupa znajomych, duży parkiet, świt zastający nas w klubie
-przyciemniony pokój, sprawna maszyna po lewej stronie, odgłos wentylatorów, mysz w prawicy, dobra strategia na kilka godzin
|
22 lip 2007 23:04:52 |
|
|
Konto usuniete
|
Siema :)
Cześć wszystkim Mam na imię Daniel
Urodzony 30.08.1988
Interesuję się książkami, filmem, muzyką, jak każdy chyba
Mój ulubiony autor, może bardziej autorka to Margit Sandemo
Uczęszczam do 4 klasy Technikum Leśnego, województwo dolnośląskie
Najbardziej mnie denerwuje, gdy ktos twierdzi, że ma mało czasu Czas się zawsze znajdzie, chociażby po to, żeby jeden rozdział przeczytać
To chyba tyle o sobie, bo co ja się będę rozpisywał
|
23 lip 2007 10:11:58 |
|
|
Pocketbook Killer
Dołączył(a): 13 lip 2007 20:07:55 Posty: 1513 Lokalizacja: Toruń
eCzytnik: Kindle 3 WiFi
|
Skończysz technikum, zaczniesz studia, znajdziesz pracę, jednocześnie spotykając się z dziewczyną, to wtedy sam tak napiszesz...
_________________ "A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu?
Splunął na drogę krwawą flegmą. Wstałem dziś rano, odparł."
//Cormac McCarthy - Droga
|
23 lip 2007 10:48:56 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 11 lip 2007 19:46:01 Posty: 887 Lokalizacja: www.eksiazki.org
|
Ja wprawdzie do początku studiów mam kilka miesięcy, ale już jestem skłonny zgodzić się z Kellhusem Czasu niestety wiecznie brak
@Gadzik - cóż za niespodzianka - urodziłeś się dokładnie rok po mnie Czyli razem możemy świętować
|
23 lip 2007 11:23:22 |
|
|
Konto usuniete
|
Hyhy, ja z kolei znam gościa, który urodził się dokładnie w tym samym czasie co Ty i (co logiczne) zarazem rok przede mną Czyli możemy świętować w trójeczkę... Ich Troje xD...
|
23 lip 2007 12:23:58 |
|
|