Re: Pocketbook 302 – znamy specyfikację - komentarze
wiec , mam wersje w Niemczech sprzedawana, od początku było powiedziane ,
ze kto chce może zmienić ekran, gratis, albo czekać do maja, na wersje matową
/ dodatkowy koszt 4 euro za wysłanie /
jako plus / odszkodowanie /dostaliśmy 3 letnia gwarancje , Led Lampe no i folie, była jeszcze 4 GB SD-Card i zasilacz, skórzany Futerał ,
to są słowa od głównego dystrybutora w Niemczech, / potwierdzone na forum mobileread.com /, czemu mieli by klientów oszukiwać
co do ekranu , kontrast bez foli był ..idealny z folia trochę gorzej ale prawie zero odblasków,
czytajac w domu było ok. ,ale folie nakleiłem
..bo w pracy przy świetlówkach …, się źle czytało
,
bateria ma starczyć na 10000 tys. stron,
i raczej to prawda, bo ..czytam codziennie, i do tej pory raz ładowałem,
/ dokładnie nie wiem ale cos po ..20-25 książkach / ,
WI-FI.. nie wiem miałem tylko parę razy włączone, na ca godzinę dwie , nic ale nie ubyło za bardzo,
Serwis jak na razie , ludzie są bardzo zadowoleni, są dosyć kompetentni , i szybko reagują,
/słowa z niemieckiego forum/, podobnie z firmware, prośby rady życzenia są przekazywane do programistów, i maja być uwzględnione,
minusy, hm ukraińska wersja „covera”/ Futerał / szpetna niemiłosiernie i Malo praktyczna otwierana do góry, musiałem inna w Ebay kupić,
Kupiłem go .. bo sony 505 mnie nie zadowalało, brak chęci przerabiania książek polskich, wolne zmienianie strony i problemy z PDF,
wlan mi nie za bardzo potrzebny, ale skoro jest
, chciałem kupić 301, bo tańszy .. ale jakoś , kupiłem 302, na razie nie żałuje.
pozdr.
jak ktoś jeszcze ma pytania to pytac
oryginalne foto moje dla porównania
http://www.antville.org/static/sosin/im ... 0028-1.jpgnikto