Re: Zakup foli matującej do prs-600 promocyjna cena
Witam, przepraszam ze odpisuje z tak ogromnym opóźnieniem ale było troszkę spraw na głowie.
Więc miałem mały problem z folią, ponieważ folia która oferowała firma była troszkę za mała i po boku ekranu zostały nieestetyczne paski bez foli ochronnej gdzie za pewne odkładałby się bród, więc napisałem reklamację, przesłałem nowe wymiary zmierzone osobiście co do dziesiątnych części milimetra, firma przez najmniejszego problemu przysłała mi nowa folie oczywiście bez żadnych kosztów.
Co do foli, hm ciężko to opisać, ponieważ ja ogólnie nie narzekałem na ekran PRS i folię kupiłem raczej w celach ochronnych...ale moja subiektywna opinia o folii brzmi tak: kontrast na pewno nie ucierpiał, refleksy moim zdaniem zmalały...ale nie mam jak tego sprawdzić ponieważ na ekranie jest folia więc ciężko mi to porównać do ekranu bez folii, a jak wiadomo 2 raz nie odtworzę tego samego środowiska badania...
ps
spróbuję wstawić jakieś zdjęcia przed reklamacją, próbowałem jakoś sfotografować różnice...ale chyba bez skutków.
zdjęcie przed
zdjęcie po
Niestety w przypadku z folią nie złapałem aż tak idealnie ostrości jak w 1 przypadku.
Pozdrawiam