Autor |
Wiadomość |
Klitajmestra
|
Re: Witam wszystkich starych użytkowników oraz tyc
Witajcie! Mam na imię Monika. Jestem polonistką i przyszłym logopedą oraz terapeutą pedagogicznym. Uwielbiam czytać i dzielić się wrażeniami z doświadczanym w ten sposób wrażeń. Pozdrawiam wszystkich!
|
12 mar 2009 12:36:27 |
|
|
szyszah
|
Re: Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych!
Witam!! Mam na imię Ania. Obecnie mieszkam w Irlandii i mam słaby dostęp do polskich książek, dlatego postanowiłam rozejrzeć się tutaj :) Pozdrawiam wszystkich
|
28 kwi 2009 23:07:09 |
|
|
Użytkownik
|
Witam. Mam na imię Monika i jestem z rocznika 89, co widać po nicku Najbardziej lubię czytać książki i rysować mangę. Mieszkam w Dąbrowie Górniczej, niedaleko Katowic i właśnie kończę technikum. Pozdrawiam wszystkich.
|
02 maja 2009 15:29:50 |
|
|
rozyczkap
|
Róża studiuję historie
|
04 maja 2009 18:48:23 |
|
|
szachol
|
Witam. na imię mam Łukasz i jestem tu pierwszy raz. Mam 26 lat i uwielbiam czytac ksiażki. Zamierzam spróbować e-booków. Pozdrawiam
|
09 cze 2009 16:20:16 |
|
|
Elihino
|
Witam wszystkich. Nazywam się Monika. Aktualnie mieszkam i pracuję w Toruniu. Jeśli chodzi o ulubione gatunki literackie, to preferuję fantasy, horrory, thrillery i sensacje. Pozdrawiam serdecznie...
|
14 lip 2009 17:10:42 |
|
|
PICOdoAREEIRO
|
Cześć, mam na imię Bartek, a tak naprawdę Bartosz nie Bartłomiej hehe . 28 lat Wwa głośne śródmieście, dlatego desperacko potrzebuję ucieczki od tego wszystkiego w świat literatury, głównie SF. TAK to już jest! Pozdrawiam wszystkich i lecę rozejrzeć się po innych tematach, może damy radę podyskutować o rzeczach bardziej lub mniej ciekawych. pzdr 600
|
29 lip 2009 22:13:53 |
|
|
Użytkownik
|
Witam wszystkich mam na imię Łukasz lat 23 z trojmiasta
|
06 sie 2009 19:44:44 |
|
|
Użytkownik
|
Cześć! Mam na imię Maciek, urodziłem się w 1988 w Słupsku, gdzie mieszkam do dziś. Obecnie studiuję (informatykę), a także pracuję jako grafik komputerowy w firmie poligraficznej. Interesuję się komputerami, siatkówką oraz oczywiście książkami Najbardziej lubię literaturę fantasy i science-fiction (stare wydania), ale nie gardzę też książkami sensacyjnymi, przygodowymi oraz kryminalnymi. Moi ulubieni autorzy to John R.R. Tolkien i Andrzej Sapkowski, a co za tym idzie, do ulubionych książek należy trylogia Władcy Pierścieni (miałem kiedyś przyjemność brać udział w konkursie tolkienowskim, ale nic nie udało mi sie wygrać ) i saga wraz z opowiadaniami o Geralcie z Rivii I to by było chyba tyle Do zobaczenia w innych wątkach!
_________________ Inteligencja jest jak rzeka: im jest głębsza, tym mniej robi hałasu.
|
23 sie 2009 0:37:58 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 12 paź 2009 21:21:24 Posty: 3 Lokalizacja: Szczecin
|
Witam wszystkich serdecznie, mam na imię Mariusz lat 37 i mieszkam w Szczecinie. Książki mam chyba we krwi bo czytam wszystko co mi wpadnie w ręce w każdej wolnej chwili, oprócz czytania mam drugie poważne hobby które od jakiegoś czasu jest również moją pracą, zajmuję się mianowicie fotografią wszystkich zainteresowanych zapraszam na stronę www.mariuszklunder.com
|
13 paź 2009 20:16:19 |
|
|
Użytkownik
|
Witam jestem Jacek mieszkam w Poznaniu, obecnie jestem w 3 klasie liceum. Czytam od czasu do czasu jak mi się za chce, w wolnym casę chce zrobić sobie małe domowe studium poetyckie zęby poprawić własny warsztat.
|
29 paź 2009 0:02:30 |
|
|
Użytkownik
|
Too tak: imię - Monika lat - 18 zainteresowania - książki, a od niedawna joga obecnie - I LO im. Marii Skłodowskiej-Curie w najbliższej przyszłości - UMK Toruń [mam nadzieje ;p] Oraz jestem tegoroczną maturzystką, bez partnera na studniówkę Pozdrawiam ;>
_________________ '- Wiesz, jestem prawiczkiem. A ona odpowiedziała: - To nic nie szkodzi. Z najobojętniejszą miną na świecie.' Felicien Marceau - 'Sprawa Emila Magis
|
09 lis 2009 22:33:40 |
|
|
Pocketbook Killer
Dołączył(a): 13 lip 2007 20:07:55 Posty: 1513 Lokalizacja: Toruń
eCzytnik: Kindle 3 WiFi
|
_________________ "A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu?
Splunął na drogę krwawą flegmą. Wstałem dziś rano, odparł."
//Cormac McCarthy - Droga
|
09 lis 2009 23:26:12 |
|
|
Użytkownik
|
a ja nazywam się Renata.Od 10 lat mieszkam we Włoszech na takim cypelku , mniej wiecej tam gdzie ostroga na bucie.Wstąpiłam tu chcąc mieć więcej kontaktu z literaturą polską.Pozdrawiam wszystkich serdecznie a szczególnie Admina
|
09 lis 2009 23:36:30 |
|
|
Admin
Dołączył(a): 11 lip 2007 19:38:54 Posty: 3266 Lokalizacja: Kraków
eCzytnik: eClicto, iPad, K3 WiFi, K4
|
Tak myślałem, po prostu wiedziałem, że Ty od razu będziesz chętny... Ale w Twoim wieku to lepiej sobie sprawić taką laskę, jaką ma House, a nie bałamucić niewinne dziewczęta.
09 lis 2009 23:47:02 |
|
|