Teraz jest 23 lis 2024 0:07:39

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 50  Następna strona
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych! 
Autor Wiadomość
Użytkownik

Jestem Dominika, mam 21 lat. Obecnie studiuję i pracuję, a nocami imprezuję. Ale wbrew pozorom mam mnóstwo wolnego czasu, podczas którego uwielbiam oddawać się najbardziej relaksującemu dla mnie zajęciu. Oczywiście czytaniu książek! ;p
Najbardziej lubię uciekać w świat fantasy. Chociaż wcale się w nim nie zamykam i zawsze jestem otwarta na pozostałe gatunki literackie.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Buerrin

21 lut 2009 19:08:31
Imię:Jakub ("Ludzie, mówcie mi Kuba!!1)
Rocznik:91
Miejsce zamieszkania:Aktualnie Lublin
Hobby:Komputery,książki(oczywiście),Manga&Anime,dobry film,fantasy,denerwowanie siostry :wink:
pzdr

21 lut 2009 20:42:01
Siemka Ldziska my name is Tadek AD. 86 Studencik z Bożej łaski hehe

22 lut 2009 15:52:46
No to, żeby tradycji stało się zadość...

Witam, mam na imię Ola i co tu dużo ukrywać.. to cud, że w końcu trafiłam na taką stronkę :)
Interesuje mnie wszystko związane z dobrym filmem, książką, czy muzyką, ale chyba tak najbardziej to kultura Wschodu. No, ale póki co, życie studenta nie jest łatwe ;), więc przynajmniej pocieszam się tą stronką :)

24 lut 2009 10:05:11
Witam wszystkich :) Mam na imię Michał i jestem z bydgoszczy. Chodzę do Bydgoskiego Elektronika a dokładnie do drugiej klasy i interesuję się elektroniką i książkami naukowymi:)

24 lut 2009 15:52:42
Witam wszystkich. Fajnie że są miejsca gdzie można spokojnie wyznać że się lubi książki ;) Imię i rocznik można wyczytać z mojego nicka. Pozdro i pochwa.

26 lut 2009 22:36:23
Użytkownik

Jestem tu bo ostatnio zainfekowałem się "ebookami"...

Pozdrawiam wszystkich uzależnionych....

27 lut 2009 22:36:28
Iwona, rok czarnobylowski...;p
studentka filologii polskiej, obecnie 3 rok :)
z racji zainteresowań założyłam i prowadzę koło teatralne na uczelni, czyli AJD w Częstochowie.
Pochodzę sobie z Zabrza (mieścina na Górnym Śląsku)
poza tym grywam w mmrpg lub na gitarze, czytam, słucham muzyki... i tak jakoś się toczy to życie :)

01 mar 2009 1:31:09
Witam również :) Qłak się zwę i trafiłem tutaj przypadkiem, ale możliwe, że zabawię trochę dłużej ;)
Pozdrawiam :)

01 mar 2009 11:05:11
Post Witam.
Jak ktoś powyżej, trafiłam tutaj przypadkiem.

Jeśli jednak zapuszczę korzenie:
imię: Julia
lat: 18
mieszkam: w Oświęcimiu

Nie wiem czy podać jeszcze cykl miesiączkowy? ;P
W każdym razie pozdrawiam.

02 mar 2009 12:06:19
Post Witam
Cześć!
Mam na imię Emilia! Właśnie dołączyłam do Waszego grona, co mnie bardzo cieszy. Jestem studiująco - pracującą zapaloną czytelniczką większości rodzajów literatury :)
Pozdrawiam serdecznie

02 mar 2009 16:03:37

Mam na imie Michał, mam 27 lat i jestem z Częstochowy. Oczywiście bardzo lubię czytać ale oprócz tego lubię też, posluchać dobrej muzyki, zimą pojeździć na snowboardzie a latem wyjechać na żagle. Niestety nie mam jakiejś strasznej ilości abooków i ebooków ale postaram się coś do zbiorów dodać.

Pozdrawiam serdecznie

04 mar 2009 12:02:35
To jA Marichuana! zwą mnie ze względu na imię także proszę bez skojarzeń :P
Lubie słuchać Nirvany!! o tak lubie, lubie twż czytać książki, głównie zajmuje się fantastyką (smok mnie goni AAAAAAAAA! :shock: ) przydało by się także wspomnieć o tym że rysuje:P

pOzdRo! (dla tych którzy je chcą :twisted: ,bo wiem że niektórzy nie lubią)

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

06 mar 2009 20:04:37
Użytkownik

OK, to ja też się przedstawię. Jestem Karolina, mieszkam w Katowicach, studiuje w Gliwicach.
Zawsze lubiłam/lubię czytać książki, praktycznie wszystko co mi się nawinie pod rękę, ale niestety ostatnio nie mam na tyle wolnego czasu.
Poza tym film, muzyka, nawet teatr to coś co tygryski lubią najbardziej :P

poza tym mam małego bzika, ale kto na artystyczno-technicznych studiach (arch) jest normalny?!

08 mar 2009 16:17:28
Witam, mam na imię Arek jestem z Międzyrzecza mam 18 lat uczę się w technikum ekonomicznym

08 mar 2009 16:20:54
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 50  Następna strona