Autor |
Wiadomość |
Konto usuniete
|
Powiem wam, że nie koniecznie kobiety patrzą na wygląd, a zadawanie pytań nie zawsze pomaga... Po za tym jak tu ładnie zostało powiedziane "my nie gapimy się na facetów tak jak oni na nas", czy jakoś tak to leciało... A co do gapienia się na tyłek... możne mi ktoś powie że faceci wcale, ale to wcale się nie gapia? (Po za tym facet powinien mieć ładny tyłek ) Z własnego doświadczenia wiem gdzie zazwyczaj ląduje ich wzrok... Czy to jak kumple w szkole oceniają tyłki lasek, czy z tego jak idzie się chodnikiem, to facet jadący z naprzeciwka zapuszcza wzrok w dekolt.
Po za tym chyba obie strony potrzebują ciepła, jakiegoś zainteresowania, i zaufania...
BTW. Skoro to o facetach to czemu oni się tu udzielają ^.^?
|
24 wrz 2008 16:45:04 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 13 lip 2007 13:39:17 Posty: 318 Lokalizacja: GdaĂąsk
|
Bo my mamy wiekszosc i zawsze chcemy dawac kontrargumenty, pozatym lubimy wiedziec co o nas myslicie
swoja droga masz racje ... faceci lubia gapic sie na tylki dziewczyn i co z tego ? jezeli jest ladny zgrabny to czysta przyjemnosc nacieszyc oko w przeciwnym wypadku lepiej odwrocic wzrok
25 wrz 2008 8:53:26 |
|
|
Konto usuniete
|
No tak... co racja to racja... czasami warto się odwrócić by nie stracić wzroku, ale kobiety tez czasem muszą odwrócić wzrok od facetów... po za tym wasza większość niczego nie wyjaśnia... a co chcecie i lubicie to jest mało ważne ^.^
|
27 wrz 2008 13:41:56 |
|
|
Użytkownik
|
wbrew pozorom to jest bardzo wazne ... nie wiem czy nie wazniejsze dla was ;> Bo jak mozna najlepiej owinac sobie faceta wokół palca? Dajac mu to czego chce - wtedy sprytnie grajac macie (dziewczyny) szanse osiagnac wszystko ;P
28 wrz 2008 10:19:27 |
|
|
Konto usuniete
|
A jak facet chce zbyt wiele?
|
28 wrz 2008 19:11:05 |
|
|
Użytkownik
|
Oj to ma duzo powazniejszy problem przed soba ... musi naprawde zasluzyc na sukces za darmo nic wskora ;P - no chyba ze szefowa leci na niego
28 wrz 2008 19:28:33 |
|
|
Konto usuniete
|
^.^ no tak... a jak nie? ^^ kopa w d*** i papa ^^ ?
|
29 wrz 2008 18:21:14 |
|
|
Użytkownik
|
Ty lepiej powiedz jak to wyglada z waszej perspektywy jak facet moze wkupic sie w łaski wmiare łatwo, albo chociaz jak skutecznie moze to zrobic ?
30 wrz 2008 9:22:34 |
|
|
Konto usuniete
|
O nie zadania wam ułatwiać nie będę. Fajnie się patrzy jak faceci chcą coś zrobić, ale nie wiedzą czy mogą, czy wypada i czy to dobrze oraz tym podobne, w sumie to maja większe problemy niż kobiety czasami ^.^
Moim zdaniem fajna jest zasada "rób to co uważasz za słuszne (oczywiście w granicach rozsądku)", prościej jak chcesz laskę pocałować to to zrób , pod warunkiem ze ona daje Ci jakieś znaki, chyba ze jesteś odważny to całuj bez pozwolenie, ale wtedy radze szybciutko sp**, znaczy uciekać
|
01 paź 2008 20:42:43 |
|
|
Użytkownik
|
Ha ha no tak ... tylko ze tak jak rozne sa dziewczyny, tak roznie one wysylaja znaki albo ich nie wysylaja - chociaz czemu akurat zeszlas do tematu pocalunkow ?:P
04 paź 2008 17:29:26 |
|
|
Konto usuniete
|
Ja do oglądania za facetami mogę się przyznać bez bicia robie to bardzo często <jeśli mi się któryś spodoba rzecz jasna>
Na tyłki <tak samo jak mężczyźni> kobiety też patrzą! i nie ma co się wstydzić! :]
Ja lubię i już, a Wy jak, drogie Panie??
|
28 paź 2008 17:34:24 |
|
|
Użytkownik
|
Muszę przyznać, że ja też. Chociaż mam ogromną słabość do mężczyzn o śniadej cerze, kruczoczarnych włosach i ciemnych jak noc oczach.. Tacy są najprzystojniejsi Ech te oczy...
_________________ Kobiety mają wspaniały instynkt. Wszystko zauważają - z wyjątkiem tego, co oczywiste.
— Oscar Wilde
|
28 paź 2008 17:55:00 |
|
|
Konto usuniete
|
oo tak ;D zgadzam się w 100% :]
Sama mam takiego ;P Ciemne włosy, ciemne oczy, wysoki, przystojny, trochę skóra jasna, ale nie można mieć wszystkiego
|
29 paź 2008 14:57:52 |
|
|
Użytkownik
|
A ja mam ideał - nawet skóra śniada (no, a przynajmniej nie biała)
_________________ Kobiety mają wspaniały instynkt. Wszystko zauważają - z wyjątkiem tego, co oczywiste.
— Oscar Wilde
|
29 paź 2008 15:19:33 |
|
|
Konto usuniete
|
Hmm mój ideał... xD
Musi mieć jasne oczy, to na pewno (w praktyce wychodzą zawsze ciemne..)
W ogóle najlepiej gdyby miał jasne włosy i oczy. Nawet może być biały jak ściana. Wystarczy, że mnie mylą z Włoszką, lub o zgrozo z Francuzką i mam "ciemną" urodę.
Musi mieć pasje, no i znosić mój cięty język.
Czy ja tak wiele wymagam ? ~~
|
28 lis 2008 16:41:43 |
|
|