Teraz jest 22 lis 2024 15:53:58

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 50  Następna strona
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych! 
Autor Wiadomość
witam serdecznie :D . Jestem stara baba co kocha ksiazki......i chyba tyle :P :lol:

02 paź 2007 21:18:58
Użytkownik

Moglibyśmy jednak prosić o coś więcej? Imię? Cokolwiek? :)

02 paź 2007 21:32:55
Zobacz profil WWW
Man na imie Karolina, mieszkam z rodzina w Holandi, nie pracuje (tzn. siedze na d..pie w domku 8) ) i dlatego mam czas na czytanie....ale pomimo tego zarywam noce nad ksiazkami. W tej chwili, z racji nowego czlonka rodziny czytam ksiazki specjalistyczne i poradniki dotyczace mojej krolewny (to nie dzidzius tylko sliczna sunia, samojedka :wink: :P ). Pozdrawiam wszystkich czytajacych papierowo i kompowo :D . Uf......ale sie wyspowiadalam :lol:

P.S. Moj avatar jest za duzy ale nie umiem go zmniejszyc......znaczy zmniejszyc umiem ale zmniejszonego nie umiem wstawic :oops: ...moze ktos pomoze ciemnej masie :oops: :(

02 paź 2007 21:40:03
Użytkownik

Odezwij się do mnie na gg to zaradzimy coś. Jeśli nie potrafisz znaleźć mojego numeru, to podaję: 1492205.

02 paź 2007 22:22:00
Zobacz profil WWW
Użytkownik

Witam wszystkich szczęśliwców... tak tak uważam o was wybrańcach i miłośnikach pięknej sztuki jaką jest proza i poezja.

A teraz coś o mnie ;-)
Mam na imię Adam. Urodziłem się Anno Domini 1983 w zimnym i świątecznym miesiącu jakim jest Grudzień. W dniu radości i ciepła tj. 26.

Na tą stronę trafiłem raczej przypadkowo, jeżeli tak można nazwać desperackie poszukiwania książek o tematyce SF i Fantasy.

Od urodzenia mieszkam w Koziegłowach (koło Częstochowy). W tej chwili zacząłem pierwszy rok na studiach zaocznych na Politechnice Częstochowskiej na wydziale Inżynierii Mechanicznej i Informatyki, Kierunek Zarządzanie i Inżynieria Produkcji.

Moje hobby to:

- Książki
- Muzyka
- Komputer

Mam nadzieje na owocną współpracę z wami wszystkimi.

16 paź 2007 20:21:43
Użytkownik

(...) was wybrańcach (...)
Urodziłem się (...) zimnym i świątecznym miesiącu jakim jest Grudzień.(...) książek o tematyce SF i Fantasy.(...)Moje hobby to:
- Książki
- Muzyka
- Komputer
(...)

(pozwoliłam sobie wyodrębnić co lepsze fragmenty :P )
Już Cię lubię za grudzień (też jestem z grudnia), za Wybrańców chociaż to tylko ja Wybrańcem jestem :D . I za SF, też kocham SF i lubię za zainteresowania (mam takie same). Także :

WITAM NA FORUM WAREWOLF!

EDIT by mysel :hahaha teraz nic nikt mi nie powie złego za to :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ostatnio edytowano 17 paź 2007 15:36:29 przez chosenone, łącznie edytowano 1 raz

17 paź 2007 7:05:07
:)
Fajny pomysl.
Postaram sie w miare mozliwosci cos wrzucac.
Pozdrowienia
Infandil

Edit by Obi: To może kilka słów o sobie? :P W końcu po to jest ten temat/dział. Prosiłbym o edycję :P

Mam na imię Łukasz. Jestem anonimowym amnezjaninem :)
Lubię czytać - pierwsza miłość to fantastyka - druga to literatura przygodowo-podróżnicza.
Lubię życie.
Lubię podróżować.
Kocham moja żonę.

17 paź 2007 12:30:06
Admin

eCzytnik: eClicto, iPad, K3 WiFi, K4
Już Cię lubię [...] kocham [...] WAREWOLF!

Pozwoliłem sobie również wybrać najciekawsze fragmenty. Czekamy na oficjalną datę zaręczyn, a potem będzie można wrzucić newsa z tytułem: "Połaczyły ich eKsiazki.org" :D

Muad'Dib uczył się prędko, ponieważ najpierw przeszedł szkolenie jak się uczyć. A najpierwszą ze wszystkich otrzymał lekcję podstawowej wiary, że może się nauczyć. Szokuje odkrycie, jak wielu ludzi nie wierzy, że mogą się nauczyć, a o ile więcej uważa, że nauka jest trudna.

17 paź 2007 13:03:53
Zobacz profil WWW
Użytkownik

Mori - z Ciebie chyba nic dobrego nie wyrośnie i politykiem zostaniesz :P Przynajmniej na razie stosujesz ich chwyty :P Może się wreszcie doczekamy na Premiera z Krakowa? :P Tylko w kampanii wyborczej nie zapomnij dodać, że wypromowały Cię eKsiążki.org :P

17 paź 2007 13:11:23
Zobacz profil WWW
Użytkownik

Może założymy partię eksiążke.org ? Jestem za!

@Mori ale ja ... wykorzystujesz moje słowa przeciwko mnie! Nie odczytując mi najpierw moich praw przed aresztowaniem! Ja tak się nie bawię!

17 paź 2007 15:14:18
Użytkownik

typowe jak w polityce wykorzystuje czyjeś słowa przeciwko Tobie chosenone wycinając resztę i wychodzi tak a nie inaczej

Odwaga to siła, która nas napędza.
Z ciemności podążmy ku wierze.

ObrazekObrazek

17 paź 2007 15:17:14
Zobacz profil WWW
Użytkownik

Ale ja go nie kocham! Podam Mori'ego do są du najwyższego czyli do Obi'ego oskarżając go za przekręcenie mojego posta! Ha! :D

17 paź 2007 15:23:29
Użytkownik

no po przeczytaniu tego twojego posta też stwierdzam że nie wyznałaś miłości Warewolfowi tylko określiłaś jasno że
chosenone napisał(a):
kocham SF
chociaż :twisted: cytat zaraz po tym kocham SF
Cytuj:
kocham SF i za zainteresowania (mam takie same)
może niejako człowieka zastanowić :D ale wszyscy dobrze wiedzą co miałaś na myśli :lol:

Odwaga to siła, która nas napędza.
Z ciemności podążmy ku wierze.

ObrazekObrazek

17 paź 2007 15:32:09
Zobacz profil WWW
Użytkownik

I co teraz:D ? (znowu za spamowanie mi się dostanie... :( )

17 paź 2007 15:37:00
Użytkownik

a ja tak czytam to i czytam ("słucham") i palce mi sparaliżowało ("mowę odjęło")

Cieszę się że ogólnie mam z kimś podobne zainteresowania, ale z tym kochać... to troszke przesada.

Mori proszę nie swataj ludzi bo wychodzi ci zupełnie co innego. W tej chwili bardzo sie na ciebie pogniewałem i nie wiem ale musisz chyba baaardzo ładnie przeprosić Chosenone by jakoś to załagodzić. :)

Obrazek

Lubię być głaskany przez kobiety (z włosem a nie pod włos !!!), a jak się zbytnio rozochocę to kąsać zaczynam :-}

17 paź 2007 16:28:32
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 50  Następna strona