Teraz jest 23 lis 2024 12:45:14

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 50  Następna strona
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych! 
Autor Wiadomość

Pierwszy raz na tym forum, wiec nalezy sie przedstawic.
Jestem remick. Nalogowy czytacz ksiazek.
Trafilem tu przypadkiem, szukajac sposobu na spolonizowanie mojego ebook readera prs 505.

Swietne forum !!!

Pozdrowienia z polnocy

remick

08 sie 2008 9:29:39
Użytkownik

To moje pierwsze dni po rejestracji na stronie e-ksiażek. Wcześniej odwiedzałem wspaniałe forum dotyczące urządzeń do czytania ebooków. Uzyskałem wiele uzytecznych porad jak mozna tuningować moje czytadło. Podziwiam entuzjazm wszystich, którzy w obecnyc czasach boomu telewizorów 40-60 cali sięgają jeszcze po ksiązki ;-)
Będę stałym czytelnikiem tego portalu. Pozdrowienia z centrum Polski dla wszystkich czytaczy.

M.

09 sie 2008 8:59:54
Użytkownik

Witam wszystkich, mam na imię Paweł lat 18, mieszkam w Warszawie. Do moich zainteresowań mogę zaliczyc komputery, książki (głównie fantastyka, ale jestem otwarty na nowe doznania :D), anime oraz nic nie robienie (moje ulubione :P ).

Jestem w klasie maturalnej i mam nadzieję dostac się na jakiś bliski mi kierunek - japonistyka, albo coś innego :wink: (profil klasowy mat-fiz, ale to przecież do niczego nie zobowiązuje).

Co by tam jeszcze...natrafiłem na ten portal przez przypadek, szukając miejsca skąd mogę pobierac książki, jak na razie znalazłem wiele interesujących mnie pozycji, teraz tylko muszę odpracowac swoje (ach te posty... :( ).

09 sie 2008 19:32:01
mimo mojego dziwnego nicku mam na imię Martyna, uczęszczam do gimnazjum w którym biblioteka jest mniejsza nawet od damskiej ubikacji także wiele ciekawych książek tam nie ma więc muszę szukać ich gdzie indziej, interesuję się, historią, trochę rysowaniem i muzyką,filmami, grami komputerowymi i czytaniem książek(głównie fantastycznych i niektórych przygodowych) ostatnio poszukuję również więcej informacji na temat Camelotu, Króla Artura i Rycerzy Okrągłego Stołu

10 sie 2008 12:04:52
Imie Janina. Zamilowanie chyba jak kazdy z nas tutaj w tej fajnej bibliotece, czytanie. Obecnie wiecej czytam o mistyce, filozofii i kabale. Pochodze z oczywiscie z ukochanej Polski, ale mieszkam w Czechach. Ucze sie hebrajskiego i trochu arabskiego. Po polsku zaczynam tracic zasob slow:-(. Dlatego miedzy innymi moja obecnosc wsrod was. A jeszcze dodam, ze obecnie duzo czytam audiobooki, zaczynaja mnie niemilosiernie bolec oczy:-(. Ksiazek na papierze jednak nigdy nie porzuce. Kocham je, niczym sie nie dadza zastapic. Moj ostatni zakup perly na papierze w jezyku polskim to Tora Pardes Lauder. Ale nie ostatni:-).
Wszystkim wysylam pozdrowienia i chce pochwalic wszystkich tych ktorzy ciezka pracuja na wygladzie i zasobach tego forum. Jestescie cool.

10 sie 2008 14:39:08

11 sie 2008 21:32:29
Rodzice dali mi Wojtek,ale juz od dawna znajomi nazywaja mnie Jojem.Wiek-35 latek,zawod-alpinista przemysłowy(takie złe na nitce,hihi)
w książkach siedzę coraz rzadziej(praca:(),ale kiedyś z nie wyłaziłem spomiędzy okładek.Nawet moje dziewczyny potrafiły być zazdrosne,heh.
Po odkryciu ebooków marnuję sobie oczy,ale kolekcja ulubionych kniżek,tych starych,sentymenalnych,jak i nowych się powoli powiększa.
Pozdrawiam czytających i tych którzy nam pozwalają się tu spotykać:)

11 sie 2008 21:44:01
Witam! Cieszę się że znalazłam to forum. Ostatnio trochę zaniedbałam czytanie. Brak czasu

13 sie 2008 9:26:19
Użytkownik

eCzytnik: Boox X61S
Witam wszystkich. Wpadłem tu bo jestem uzależniony. Na co dzień zajmuję się komputerami (dość szeroko pojętymi). Ale gdy tylko dorwę coś do czytania, wszystko leci w odstawkę. Więc, żeby się za szybko nie wyleczyć, zapisałem się też tutaj :).

21 sie 2008 14:31:31
Witam serdecznie wszystkich uzykownikow forum e-ksiazki.Mam na imie Andrzej ,35 l ,klikam z Nowego Jorku.Uzywam komputera ktory nie ma polskich znakow diakrytycznych ,stad prosze o wybaczenie faktu iz moja pisownia obywa sie tu bez "ogonkow".Pozdrawiam milosnikow e-ksiazek :) .

22 sie 2008 3:35:50
Post Pierwszy wpis
Witam!
Mam na imię Piotr. Wpisałem się na to Forum, ponieważ jestem ciekawy dyskusji dotyczącej ksiązki, jej wartości dla współczesnego człowieka i przyszłości w dobie mediów elektronicznych. Mam coś na ten temat do powiedzenia, ale na razie powstrzymam się i przyjrzę temu co sądzą inni, co Wy sądzicie!
Z pozdrowieniami...

24 sie 2008 10:05:43
Użytkownik

Witaj, podoba mi się to co piszesz. Podchodzisz rozsądnie do sprawy, uważam że dobrze jest się najpierw dobrze zapoznać z forum. Poznać zasady i zwyczaje na nim panujące a dopiero później zająć się wypowiadaniem swoich kwestii w dyskusjach. W ten sposób uniknie się niepotrzebnych nieporozumień, nerwów i nie zaliczy się ostrzeżeń.

24 sie 2008 10:11:02
Post Serdecznie Witam Wszystkich
W poszukiwaniu dobrej Książki, oraz nowych przyjaciół odwiedziłem tą Stronę i zaskoczony byłem iż jest ten portal tak obszerny.W prawdzie nie jestem już ,,młody wiekiem"ale duchem tak.Gloryfikuję wysiłki moderatorów tego portalu za innowacje oraz udoskonalanie portalu.Z zawodu jestem elektronikiem i choć skończyłem już prace zawodową cały czas śledzę wszelkie nowości w tej branży.Interesuję sie również literaturą popularno-naukową oraz fantastyczno-naukową .W moich zasobach znajduje się szereg materiałów dot.rozwiązań elektronicznych,oraz duża baza informacji elektronicznej .Chętnie służę pomocą w tej kwestji.Jestem otwarty- chętnie pomogę kto bedzie miał jakiś problem lub pytanie nie tylko z zakresu elektroniki użytkowej,ale również pomogę w odnalezieniu na sieci stosownych informacji na pytania i problemy .Wojtek

24 sie 2008 16:37:18
Witam! Jestem Magda z Inowrocławia, mam 17 lat. Moje zainteresowania to: muzyka, film i dobra ksiażka. Pozdrawiam wszytkich! :-)

24 sie 2008 16:58:49
Małgorzata, lat 20. Od książek uzależniona, to mój drugi oprócz kawy nałóg, którego z resztą nie zamierzam się pozbywać. Ostatnimi czasy zmuszona przez okoliczności do sięgania po książki w wersji e-bookowej, chociaż nadal przywiązana do szelestu papieru przed snem.
Na co dzień studentka kierunku około-humanistycznego, czytająca głównie książki tematyczne, ale z okazji dni wolnych, tudzież wakacji, szukająca innego rodzaju rozrywek książkowych.
Mam nadzieję, że będę grzeczna i nie sprawię zbytniego bólu głowy...

24 sie 2008 19:06:08
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 50  Następna strona