|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 23 gru 2024 15:48:31
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
Dołączył(a): 12 lip 2008 16:24:38 Posty: 65 Lokalizacja: piąty wymiar
|
4shared / Burgess
Witam,
Primo:
Mam problem z optymalizacją konta na 4shared. Mianowicie chodzi mi o to, co powinnam zrobić (opcjonalnie), żeby:
- mój folder z ebooks nie był wyświetlany przy każdej wystawionej pozycji.
- nikt poza mną nie upload'ował mi plików do folderu.
Biegle znam angielski, ale jakoś nie mogę dojść do ładu z własnym kontem na w/w serwerze.
Najbardziej zależy mi na tej drugiej opcji, gdyż ostatnimi czasy "dzieci Neo" się nudzą i wrzucają na obce konta sporą ilość fake'ów. W rezultacie czego wolałam profil uczynić niewidocznym, niż po raz "enty" czyścić krzaczki.
Będę wdzięczna za rady
Secundo:
Twórczość A. Burgess'a
Czym się różnią książki A. Burgess'a: Mechaniczna Pomarańcza / Nakręcana Pomarańcza?
W twórczości powyższego "pomarańczka" jest jedna, podczas kiedy na półkach sklepowych występują dwa w/w tytuły, w dodatku tego samego wydawnictwa.
---,,,^..^,,,---
|
19 sie 2008 21:17:14 |
|
|
Admin
Dołączył(a): 11 lip 2007 19:38:54 Posty: 3266 Lokalizacja: Kraków
eCzytnik: eClicto, iPad, K3 WiFi, K4
|
@4s:
http://www.4shared.com/file/59671758/26 ... Oct08.html -- takie tam zdjęcie Gejppa spakowane. Anyway, jak widać - folderu nie widać, a w folderze jest: http://img206.imageshack.us/img206/7631/folderha7.png
Jak to zrobić? Masz na górze - na moim screenie szare - Current folder sharing link, a na prawo od niego przycisk Activate [chociaż Ty będziesz mieć raczej Deactivate]. Po kliknięciu masz opcję wyłączenia udostępniania folderu - co nie ma wpływu na udostępnianie pojedynczych plików z niego. Dodatkowo, również w tym samym miejscu, w momencie aktywacji masz dostęp do zakładki Permissions, gdzie możesz wyłączyć np. uploadowanie plików - i nie będzie problemów z wrzutami obcych.
19 sie 2008 23:38:53 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 12 lip 2008 16:24:38 Posty: 65 Lokalizacja: piąty wymiar
|
Dziękuję Mori za wskazówki - pomogły (jakżeby inaczej)
Pozdrawiam
---,,,^..^,,,---
|
20 sie 2008 13:18:21 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|