grałam, oczywiście że tak! czy ktoś zafascynowany Alicją mógłby sobie odmówić zagrania w TĄ grę? jest to jedna z moich ulubionych i zarazem jedna z niewielu gier przy których dotrwałam do końca. jednocześnie cieszę się że jest jeszcze ktoś kto zwrócił uwagę na ścieżkę dźwiękową z tej gry. świetne soundtracki tylko podkreślają panujący tam nastrój.
a co do kota z Cheshire, to mmmmmm, jego głosu mogłabym słuchać do poduszki:) ale powiedz mi skoro tak dobrze orientujesz się w tej grze. są tam takie czerwone kryształy które zmieniają Alicję w potwora. za pierwszym razem kot z Cheshire mówi wierszyk. udało Ci sie go wyłapać? mnie nie, a nie wiem jak wrócić do tego momentu.
co do drugiej części tej gry to podobno miała to być "Dorotka z Krainy OZ" ale projekt zoastał porzucony. potem slyszałam coś o baśniach braci Grimm, podobno gra miała być odcinkowa i pierwsza część ukazać się w kwietniu tego roku. jednak jak do tej pory ani widu ani słychu.
ale, ale, widzę że musisz naprawdę lubić Alicję skoro Twój nick to jabberholic. to od jabberwock prawda..?