|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 25 gru 2024 9:36:56
|
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
|
Każde miejsce publiczne czy to kino czy teatr ma swoje "zasady niepisane".Moim zdaniem człowiek sam powinien wiedzieć jak się zachować.Jednak czy to wycieczka szkolna do kina czy wizyta prywatna to i tak ludzie zachowują się strasznie.Po prostu większość jest niewychowana i nie ma szacunku dla innych ludzi,którzy tak samo zapłacili i chcą oglądnąć film czy spektakl.Może takie wypowiedzi każdego z nas dadzą tym ludziom coś do myślenia.Bo jeśli mają zamiar gadać i jeść to niech idą do baru lub restauracji!Mnie to tak samo denerwuję!!!!!!!Ludzie myślcie!
|
12 cze 2008 22:23:33 |
|
|
Konto usuniete
|
Parę ładnych lat kolega tak się w teatrze porobił, że aż pogotowie go zabrało. Wstyd i hańba. Ale to było dawno - podstawówka. Wtedy zamiast teatru ważniejsze było brak zajęć i głópoty
|
06 sie 2008 22:39:47 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 27 lut 2008 21:22:21 Posty: 36 Lokalizacja: Gorzow Wlkp.
|
Nigdy nie zapomnę pierwszego występu na deskach teatru. Totalna trauma, blisko sceny gimnazjaliści rozmawiali i się śmiali , zapomniałem tekstu i musiałem liczyć na pomoc Suflerki. Strasznie rozmowy i śmiech rozpraszają, najgorsze co możne być niestety....
_________________ Mam radiówkę wiec mogę mieć czasem inne IP....
|
08 sie 2008 17:39:28 |
|
|