Tym razem nie chce mi się edytować (nie lubię tęczy w postach), więc normalnie odpiszę.
Moim zdaniem wystarczyło w 2-3 wyrazach uzasadnić, dlaczego było to świetne. Nawet dla ułatwienia podam przykłady:
- "bardzo oryginalny pomysł na marnowanie jedzenia w śmieszny sposób"
- "lubię azjatycki humor i widziałem wiele tego typu filmików, ale ten i tak zadziwia pomysłowością"
- "Szynka w CD? Czego to oni nie wymyślą...
"
- "czyżby nowy gatunek muzyki?
"
Tyle przychodzi mi do głowy po obejrzeniu pierwszych 15 sekund pierwszego filmu. Gdybym obejrzał oba, to zapewne miałbym więcej komentarzy. A co do liczby Twoich postów, to 3 w 24 godziny to i tak niezły wynik. Napisałeś więcej niż ponad 95% użytkowników przez kilka miesięcy przed wprowadzeniem zmian. Dlatego nie dziw się, że teraz każdy nowy piszący krótkie wiadomości traktowany jest podejrzliwie.
PS. Uważaj z komentarzami typu "Krwawy Admin" pod adresem moim lub Kella, bo Mori jest o to strasznie zazdrosny. Już jednego użytkownika zbanował za nazwanie mnie Imperatorem. I tylko fakt, że użytkownik ten ponadto "zasłużył się" spamem i kilkoma innymi szczegółami spowodował, że nie odbanowałem go.
PPS. Mam nadzieję, że wieży smakowała szynka