Jak to nie ma grawitacji? Przecież w opcjach samemu ustawiasz siłę grawitacji, lecz nie można jej całkiem wyłączyć AFAIR. Jedynie mocno osłabić. Ogólnie gra bardzo fajna - najlepsza metoda przygotowywania się do matury z informatyki - przynajmniej nam zajmowała większość zajęć przeznaczonych do przygotowań przedmaturalnych
Najlepiej się gra we dwóch na jednej klawiaturze - albo przeciwko komputerowi, albo przeciwko sobie.
Mako pamiętasz ile w to graliśmy? Albo Ty
Kuba?
A poniżej mały cheat
Pisany małą czcionką, żeby ktoś przypadkiem nie przeczytał i nie żałował. Czytasz na własną odpowiedzialność!
Sterujesz postacią tak, żeby znalazła się w dolnym rogu ekranu (chyba bez znaczenia który - ja zawsze wybierałem lewy). Obracasz ją o 180 stopni (głową do dołu). Później sterujesz tak, żeby głowa znalazła się w samym narożniku i trzymasz strzałki lewo+dół (lub inne klawisze - zależy od kombinacji sterowania) aby postać pozostała w tej pozycji. Sama grawitacja sprawia, że "majtają" ci się nogi i w efekcie każdy kto się zbliży obrywa i jesteś niemal nietykalny. Działa na większość przeciwników - nawet na dużą ich ilość.
PS. Link do gry usunąłem. To nie jest forum warezowe. Jest dość miejsc w internecie, gdzie można znaleźć grę. Jeśli ktoś będzie chciał, to znajdzie.