Autor |
Wiadomość |
Konto usuniete
|
Taniec wszelkiego rodzaju
Jestem ciekawa czy są tu osoby które lubią taniec?? A jeśli tak to jaki. Ja sama osobiście uwielbiam tańczyć. Od baletu, przez ShowDance po Disco Świetny sposób na spalenie kalorii, sprawiający masę frajdy A co Wy sądzicie na ten temat??
|
17 wrz 2007 17:28:21 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 13 lip 2007 13:39:17 Posty: 318 Lokalizacja: GdaĂąsk
|
17 wrz 2007 18:13:36 |
|
|
Konto usuniete
|
Haaaaa ja też lubię popląsać, swego czasu chodziłem na kurs ale krótko i zdążyłem poznać kilka podstawowych kroków: Walca, Tanga, Cza-Czy, Rock&Rolla i Disco, ogólnie to nie gardzę żadną muzykę i podryguje przy każdej :>
|
17 wrz 2007 18:49:38 |
|
|
Konto usuniete
|
oj, taaaak .Uwielbiam tańczyć! Choć taniec w moim wykonaniu to styl--->wyGiNaj ŚmiAłO CiAło:) Oł yeee!
|
13 mar 2008 11:53:01 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 15 lip 2007 19:05:04 Posty: 177 Lokalizacja: SĂŞpopol, Olsztyn
|
Ja to za to jak już się wkręcę to wywijam jak spręzynka Ogólnie to jest to totalna amatorszczyzna... Ale taniec to rzecz jak najbardziej pozytywna, fajna rozrywka, fajny sposób na podryw, fajny sposób na spalanie kalorii....
_________________ Myślenie boli tylko za pierwszym razem...
|
14 mar 2008 17:45:14 |
|
|
Użytkownik
|
Ja uwielbiam tańczyć, z resztą przy każdej muzyce jestem w stanie zatańczyć. Zamykam oczy i czuję ten rytm.
Ostatnio nawet zakupiłam sobie matę do tańczenia w domu , super sprawa, dla poszerzenia kroków tanecznych i poprawienia kondycji
|
14 mar 2008 18:01:41 |
|
|
Użytkownik
|
Tego, że ja tańczyć potrafię to nie napiszę ale to, że lubię to i owszem Jeden z lepszych odstresowywaczy jak dla mnie.... A taka mata to musi byc fajna sprawa... Gdyby nie cena to dawno bym się w nią zaopatrzył
|
14 mar 2008 18:07:13 |
|
|
Konto usuniete
|
A ja, ostatnio zapisałam się na kurs tańca towarzyskiego i gorąco polecam wszystkim !! Pierwszy etap mam już za sobą, przede mną drugi Od lutego nauczyliśmy się kroków podstawowych między innymi salsy, rumby, cha-chy, walca angielskiego, wiedeńskiego, tanga i... (tu was zaskocze) WESTERN PARTY A apropo tańca jako sposobu na podryw, to taka rumba jest chyba the best
|
14 mar 2008 19:29:14 |
|
|
Użytkownik
|
Taki kurs to rzeczywiście fajna rzecz może być.... Tylko siakiś partner/partnerka by się do tego przydała...a o to nie zawsze łatwo. A co do tej rumby to zapamiętam, jak kiedyś będę chciał jakąś dziewczynę poderwać
|
14 mar 2008 19:33:35 |
|
|
Konto usuniete
|
Co do partnera to w twoim przypadku nic prostszego.. Ja na ten kurs poszłam sama i mogę Cię zapewnić, że liczba wolnych kobiet, znacznie przewyższała liczbę wolnych mężczyzn. Tak więc będziesz mieć nawet wybór. A instruktor powiedział, że niestety tak jak zawsze - mężczyźni są mniej "żądni" kunsztu tanecznego
|
15 mar 2008 9:39:17 |
|
|
Konto usuniete
|
kursy tańca dużo pomagają polecam !!!
|
26 mar 2008 18:25:55 |
|
|
Konto usuniete
|
Taniec to najlepszy sposob na odstresowanie i zrzucenie paru kalorii . ;] Najlepiej bawic sie przy disco - polo ! Myslcie co chcecie . ;]
|
26 mar 2008 22:07:22 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 29 mar 2008 23:11:10 Posty: 39 Lokalizacja: Nimnaros
|
Taniec. Definicja tego słowa jest bardzo ciekawa
Lubię generalnie tańczyć. Teoretycznie jestem po kursie, ale tak naprawdę to nic z tego nie pamiętam, bo tańce towarzyskie są strasznie niepraktyczne, na imprezie nie pojedziesz przecież rumby, jak tam ciągle upca upca w głośnikach No i full na parkiecie, że trzeba łokciami roztrącać. Jednak, jakby nie było, samą naukę wspominam bardzo miło i polecam wszystkim - ruch, muzyka, przyjemność, zdrowie, dzioucha przy boku...
_________________ Kiedy siła miłości przezwycięży miłość do siły - świat pozna pokój.
Hendrix
|
30 mar 2008 1:00:02 |
|
|
Użytkownik
|
Taniec brzucha... ;P
Moim zdaniem tańcowanie powinno być w szkołach zamiast WFu. Zamiast skoków przez kozla i pompek - twista, sambę i fokstrota... Byłoby cudnie.
Odkąd tańczę nawet chodzę inaczej. A szczególnie tąńce orientalne kobietom polecam. Jakie się ma miękkie bioderka... ;D
_________________ Ty, który stwarzasz jagody...
Moje zapasy źródeł
|
31 mar 2008 11:28:43 |
|
|
Konto usuniete
|
Oh, ja po prostu uwielbiam tańczyc! Robie to wszędzie: w domu, szkole, u przyjaciół. To jest cudowne
|
01 kwi 2008 18:38:42 |
|
|