Teraz jest 21 lut 2025 14:39:24

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
A może popularnonaukowa? 
Autor Wiadomość
Użytkownik

eCzytnik: na czymkolwiek ;)
Post Re: A może popularnonaukowa?
Tym razem neurofizyka. Jakie niespodzianki funduje nam nasz mózg, przejmując kontrole nad świadomością? Można się o tym dowiedzieć z Mózgu incognito Davida Eaglemana.

25 paź 2012 3:12:03
Użytkownik

eCzytnik: kindle
Post Re: A może popularnonaukowa?
Cześć wszystkim, mam pytanie do osób, które ogarniają temat prawa gospodarczego. Jestem na studiach i mam ten przedmiot, ale szczerze mówiąc, ciężko mi się tego uczy. Niby mam skrypt, ale jest napisany tak, że po kilku stronach czuję się, jakbym czytał coś po chińsku. Chciałbym znaleźć jakąś książkę, która tłumaczy to w miarę jasno, a nie rzuca tylko artykułami i definicjami bez wyjaśnienia. Idealnie, gdyby były jakieś przykłady, case study albo coś, co pomoże mi to lepiej ogarnąć. Czy ktoś ma coś sprawdzonego? Może być nawet coś bardziej praktycznego, co przyda mi się później, a nie tylko na zaliczenie. Dzięki z góry za każdą podpowiedź!

https://lexliber.pl/prawo-gospodarcze-i-handlowe

06 lut 2025 14:50:16
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3