|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 21 lis 2024 14:28:13
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
eCzytnik: PocketBook 626 (Lux 2) ; InkPad 3
|
Zmiana daty w czytniku
Dzień dobry. W moim czytniku PocketBook InkPad 3, od przeszło tygodnia, po włączeniu pierwszy raz w danym dniu, wyświetla się komunikat "data w czytniku jest nieprawidłowa, zsynchronizuj datę, aby moc czytać ...".
I rzeczywiście, nie mogę korzystać z czytnika. Wyświetlana data jest z dnia poprzedniego. Muszę dziennie włączać wi-fi w czytniku, wchodzić do ustawień i synchronizować czas. Wcześniej data się sama przestawiała, nawet czytnik bez włączonego internetu, "wiedział" o przesunięciu godziny.
Czy ktoś ma podobny problem? Można coś z tym zrobić, bez słynnego hasła "zresetuj czytnik". Do resetowania czytnika mi się nie spieszy, bo gdzieś czytałem, że póżniej są problemy z odzyskaniem konta Legimi na czytniku.
|
22 cze 2022 15:23:22 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 04 cze 2011 10:52:37 Posty: 2642 Lokalizacja: Kraków
eCzytnik: Kindle PocketBook Kobo Tolino
|
Re: Zmiana daty w czytniku
Jeśli zwrócisz się do wsparcia technicznego, to i tak usłyszysz taką właśnie radę - przywrócenie ustawień fabrycznych. Jeśli czytnik na gwarancji, warto się skontaktować, bo przy tego typu objawach zwykle pomaga tylko wymiana płyty głównej.
_________________ Pozdrawiam Cyfranek http://cyfranek.booklikes.com | https://www.facebook.com/cyfranekblog
|
22 cze 2022 22:59:39 |
|
|
Użytkownik
eCzytnik: PocketBook 626 (Lux 2) ; InkPad 3
|
Re: Zmiana daty w czytniku
Dzięki za odpowiedź. Czytnik ma już trzy lata. Chyba zdecyduję się na reset i zobaczę co dalej.
|
06 lip 2022 19:27:03 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|