|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 21 lis 2024 14:50:45
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
PocketBook Cloud - możliwość włączenia i alternatywy
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
eCzytnik: PocketBook Touch HD3
|
PocketBook Cloud - możliwość włączenia i alternatywy
Chciałbym włączyć PocketBook Cloud na Touch HD 3. Wstępnie używałem wcześniej aplikacji androidowej i tam problemu nie było. Na czytniku nie mam w ogóle takiej opcji.
Zależy mi na dwóch rzeczach (które działają mi już aktualnie w aplikacji androidowej): - upload książki przez web (tak, wiem, że jest send-to-pocketbook ale to nie wystarcza, bo czasem chcę coś pogrzebać w epub-ie, np. zmienić na wyrównanie do lewej), - synchronizacja miejsca, w którym skończyłem czytać (chciałbym czasem kontynuować czytanie na komórce, gdy nie mam czytnika).
Z tego, co znalazłem, powinienem napisać wiadomość do supportu, by PocketBookCloud został mi aktywowany na urządzeniu. Czy to nadal aktualne?
A jeśli nie, czy synchronizacja przez Dropbox spełni mi powyższe dwa wymagania?
|
07 sty 2019 13:14:54 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 04 cze 2011 10:52:37 Posty: 2642 Lokalizacja: Kraków
eCzytnik: Kindle PocketBook Kobo Tolino
|
Re: PocketBook Cloud - możliwość włączenia i alternatywy
Synchronizacja przez Dropbox nie zapamiętuje postępów czytania. Z chmury PocketBook Cloud możesz korzystać jeśli nie masz Legimi. Po zgłoszeniu numeru seryjnego do wsparcia, powinni Ci włączyć chmurę.
_________________ Pozdrawiam Cyfranek http://cyfranek.booklikes.com | https://www.facebook.com/cyfranekblog
|
07 sty 2019 18:12:15 |
|
|
Użytkownik
eCzytnik: PocketBook Touch HD3
|
Re: PocketBook Cloud - możliwość włączenia i alternatywy
Dzięki za info, nie mogłem znaleźć informacji odnośnie przechowywania pozycji w Dropbox. W takim razie czekam na odpowiedź od supportu.
|
08 sty 2019 14:31:58 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|