|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 22 gru 2024 8:26:27
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
BŁĄd: Nie udało się zapisać pliku
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
eCzytnik: nook
|
BŁĄd: Nie udało się zapisać pliku
Hej mam problem z zapisaniem edycji książki pojawia się błąd: nie udało się zapisać pliku Saving of the book failed. Click "Show details" for more informations. You can try to save a copy to a different location, via file "save a copy". calibre, version 3.7.0 BŁĄD: Nie udało się zapisać: Saving of the book failed. Click "Show details" for more information. You can try to save a copy to a different location, via File->Save a copy
Traceback (most recent call last): File "site-packages\calibre\gui2\tweak_book\save.py", line 199, in process_save File "site-packages\calibre\gui2\tweak_book\save.py", line 211, in do_save File "site-packages\calibre\gui2\tweak_book\save.py", line 74, in save_container File "site-packages\calibre\utils\filenames.py", line 487, in atomic_rename error: (3, 'MoveFileEx', 'The system cannot find the path specified.') No i spróbowałam zapisać gdzie indziej ale też nie mogę. Nie używałam Calibre po długiej przerwie i go zaktulizowałam niedawno i zaczeły się problemy. Ktoś wie o co chodzi i mi to wytłumaczy albo chociaż naprowadzi na miejsce gdzie jest wytłumaczone bo ja nie mam zielonego pojęcia.
|
28 sie 2017 3:17:14 |
|
|
Użytkownik
eCzytnik: Onyx C65 HD Storia
|
Re: BŁĄd: Nie udało się zapisać pliku
Ja mam w wersji 3.7 problem z konwersją pdf do epub, wyrzuca mi błąd. Zainstaluj wersję 3.6 i wtedy sprawdź.
|
30 sie 2017 12:12:41 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|