Teraz jest 24 lis 2024 0:04:14

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 276 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Następna strona
Wasze ulubione zespoły 
Autor Wiadomość
Użytkownik

O kurczę... dużo by wymieniać, bo słucham niemal wszystkiego:D
Na pewno numer jeden u mnie to w tej chwili Dir en Grey (Jrock) i 30 secodns to Mars
Potem idą kolejno Skillet, Bullet for my valentine, Apocalyptica, Sonata Arctica, System of A Down, Three Days Grace, Fall out Boy, Billy Talent...
Osobno uznaję Nightwish i Within Temptation (bo to już się nazywa sentyment :D)

08 mar 2008 22:17:57
Hmm po glebokim namysle.... U2, Pink Floyd, Tenacious D, Evanescence, Nightwish. Tych chyba najczesciej slucham i najbardziej cenie. Naturalnie nie sposob wymienic wszystkich bo wciaz pojawiaja sie nowe lub wracam do starych, ktore z zapomnianych zmieniaja sie w ulubione. Gust muzyczny w moim przypadku to dosc.. chaotyczna istota :-)

08 mar 2008 22:27:31
Takiego jednego nie mam... :) jednak najabardziej lubię Happysad, Sum 41, Green Day, Linkin Park, a oprócz tego słucham hh xD chyba najbardziej przypadł mi do gustu zespół Hemp Gru i WWO. Szczerze? Dużo by tu jeszcze wymieniać... :P

08 mar 2008 23:34:58
Użytkownik

Kombii-ale głównie te starsze utwory,"Ślad"jakoś mi nie podszedł,jest za bardzo popowy.
Potem mniej więcej po równo cenie:
Lady Pank,
Perfect,
Wilki.
A nieco dalej:
Budka Suflera,
Elektryczne Gitary,
Ira,
A pozatym lubię czasami usłyszeć utwory Grupy Operacyjnej.
Jak widać,tylko polska muzyka!

------------------ Dodano: Wczoraj o 0:18:16 ------------------
Miejsce pierwsze:
Kombii-ale głównie te starsze utwory,"Ślad"jakoś mi nie podszedł,jest za bardzo popowy.
Potem mniej więcej po równo cenie:
Lady Pank,
Perfect,
Wilki.
A nieco dalej:
Budka Suflera,
Elektryczne Gitary,
Ira,
A pozatym lubię czasami usłyszeć utwory Grupy Operacyjnej.
Jak widać,tylko polska muzyka!

11 mar 2008 1:18:16
Zobacz profil WWW
Led Zeppelin, Black Sabbath i Deep Purple to u mnie swieta trojca:) Generalnie rock/metal:D

11 mar 2008 9:56:11
Ostatnio dużo słucham Deine Lakaien (taka mieszanka gotyku, rocka i elektroniki :). A poza tym łatwiej jest mi określić, czego nie słucham ;).

11 mar 2008 16:53:53
Użytkownik

Ja jestem za klasyka zarowno rocka jak i normalna, aczkolwiek trzeba przyznac ze w tej chwili na polskiej scenie muzycznej powstaje cala masa alternatywnej muzy (rock, drum`n ` bass i inne jakies cuda), wiekszosc kawalkow jest naprawde godna posluchania, niestety w naszym kraju nikt nie wydaje alternatywnej muzyki bo sie nie placa :(

ja ostatnio posluchuje sobie MENOMINI i the Dresden dolls :)

11 mar 2008 18:38:42
Lady pank
Placebo
ale również Sarah Brightman...

11 mar 2008 19:42:41
Dla mnie Myslowitz. Dawno nie wydali nowych piosenek, ale nadal z przyjemnością ich słucham. Może miłe skojażenia, może też to, że chłopaki zza miedzy ( a miedza jest jakieś 60 km).

11 mar 2008 21:13:13
Hey tam! Pzeprasam odrazu za blendy, kipesko po polsku pise, no ale, czeba sie praktykowac nie? xD

Ja totam slucham duzo rock, ale stary rock jak Deep Purple lub Queen. Lubie tez The Platters.

12 mar 2008 0:00:24
Użytkownik

Pearl Jam... Pearl Jam... Byłem pełnym i świadomym swiadkiem ich narodzin, razem z nimi dojrzewałem a teraz sycę się całością...
Radiohead
Nick Cave
Red Hot Chili Peppers
John Frusciante
Yo La Tengo
R.E.M.
Chriss Cornell
Led Zeppelin
Unkle
P.J. Harvey
Alanis Morissette
Coldplay.....................................................

Mógłbym tak długo wyliczać... a liczy się dobra muzyka.

12 mar 2008 0:02:05
Szczerze mówiąc nie mam ulubionego zespołu. Mam jedynie ulubione kraje skąd te zespoły mogą być: Indie, Chiny, Japonia.

12 mar 2008 0:32:53
jamal
metallica
manowar

12 mar 2008 6:40:13

12 mar 2008 12:36:09
Użytkownik

Fanom LP polecam Terminal:) Grają troszkę lepiej, są z Polzky i szykują się z płytą. Posłuchać można na www.terminal.fm
Jako ze podchodzę z dużą sympatią do muzyki w ogóle, to wymienię wykonawców z różnych "ogródków"
RATM, POD, Skunk Anansie - za pasję w każdym dźwięku. Nie sposób się nie zakochać.
Herbie Hancock, John Scofield, Erykah Badu, Marcus Miller - za brzmienie i wyobraźnię.
Manu Chao, George Clinton, US3 - za żywioł i groove , przy którym chce sie tańczyć, nawet gdy się nie potrafi.

To tak z 10% litanii.

12 mar 2008 16:23:48
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 276 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Następna strona