Re: Kindle z Amazonu z rabatem nawet bez promocji
Nie masz tego, co umieściłeś na zrzucie ekranu, (ani było na stronie Cyfranka).
Dokładnie robię tak:
Klikam na link, który wskazałeś i otwiera mi się strona:
https://www.amazon.de/b/?tag=swcz-21&node=8662570031Dokładnie tak wygląda:
Nie ma tam, żadnego przycisku "Kliknij tutaj aby wziąć udział"
Proszę o pomoc, bo bardzo mi zależy aby najpóźniej w ten wtorek wziąć udział w tej promocji.
P.S.
Po wielu próbach zauważyłem pewną rzecz.
Jeżeli otwieram stronę z promocją (do której link podaliście) nie będąc zalogowanym na Amazonie,
to wówczas cały opis mam w j.niemieckim i dodatkowo pojawia mi się taki pasek z napisem:
"Laden Sie Ihr Amazon-Konto mit 100€ auf und wir schenken Ihnen 5€. Melden Sie sich hier in Ihrem Amazon.de Konto an."
Wówczas klikam w słowo: "hier" i przenosi mnie automatycznie do strony logowania.
Więc loguję się i gdy wracam do strony promocji to już nie mam tego napisu (ani po polsku, ani po niemiecku).
Wychodzi więc, że jako zalogowany użytkownik Amazona nie mogę brać udziału w tej promocji.
Tylko nie wiem dlaczego?
Konto mam założone prawidłowo, podane wszelkie dane i adresy, które wymagali, przypisaną kartę płatniczą.
Co jeszcze mam zrobić, aby móc przystąpić do promocji?
Jeszcze coś, bo to chyba nie wina logowania.
Napis informujący o promocji:
"Laden Sie Ihr Amazon-Konto mit 100€ auf und wir schenken Ihnen 5€. Melden Sie sich hier in Ihrem Amazon.de Konto an."
mam tylko wówczas, gdy język strony mam ustawiony na: Deutsch -DE
Wystarczy, że zmienię język na: Polski - PL, to wówczas znika mi możliwość brania udziału w promocji.
Gdy natomiast jestem zalogowany i ręcznie zmienię język z PL na DE pojawia mi się taki napis:
"Leider sind Sie für diese Akion nicht teilnahmeberechtigt.
Laden Sie trotzdem hier Ihr Amazon-Konto auf und nutzen Sie Ihr Guthaben um bequem auf Amazon.de einzukaufen."
Czyli w wolnym tłumaczeniu:
"Niestety, nie kwalifikuję się do tej Akcji."
Mają mnie więc głęboko gdzieś i nawet nie napiszą dokładnie dlaczego.
Więc ja ich też, bo przez to straciłem kilka godzin na doszukiwaniu się dlaczego nie działa mi ta ich .... promocja.
Najwyższy więc dla mnie czas pożegnać Amazon.