|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 23 gru 2024 9:31:42
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Sprzedam Pocketbook 650 Ultra brązowy ereader + karta
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
eCzytnik: Ectaco JetBook Color
|
Sprzedam Pocketbook 650 Ultra brązowy ereader + karta
Do sprzedania znakomity czytnik ebooków Pocketbook 650 Ultra w kolorze brązowym. To wg mnie najlepszy czytnik 6 cali, bardzo lekki, mobilny, łatwo mieści się w kieszeni. Urządzenie z ekranem eink (epapier) i dodatkowo oświetlenie. To nie jest LCD, oświetlenie ekranu to tylko dodatek pozwalający czytać w ciemności, normalnie można je wyłączyć. Wi-fi, przeglądarka stron internetowych, mocny procesor i pamięć. Mam do niego oryginalne pudełko, jestem pierwszym właścicielem. Działa bardzo szybko, bez zacinania się, obsługuje wielozadaniowość. Różne języki w tym polski, syntezator mowy pozwalający słuchać ebooki zamiast czytania.
Dodatkowo karta pamięci 8GB z bogatą kolekcją ebooków i audiobooków.
Odbiór - Bytom Miechowice, Centrum, Chorzów, Katowice. Raz na jakiś czas możliwy odbiór w Krakowie. Możliwa też wysyłka lub wystawienie aukcji. Nie wysyłam za pobraniem.
************************ Dane techniczne ***************************
Producent PocketBook ekran 6 cali rozdzielczość 1024 x 758 piksele procesor 1 GHz technologia wykonania E-Ink obsługa pojemnościowy ekran dotykowy wbudowana pamięć 4 GB akumulator litowo-jonowy (1500mAh) wbudowany czytnik kart microSDHC
obsługa plików PDF | EPUB | PDF (DRM) | EPUB(DRM) | DJVU | FB2 | DOC | FB2.ZIP | DOCX | RTF | TCR | PRC | CHM | TXT | HTM | HTML
dodatkowa funkcjonalność : Scribble | przeglądarka zdjęć | pasjans | Sudoku | rozpoznawanie tekstu | gry: szachy | ReadRate | DropBox | Send-to-PocketBook | BookStore | PocketBook Sync | przeglądarka Internetu | odtwarzacz audio | czytnik kanałów RSS | zegar | kalkulator | kalendarz | słowniki
wejście słuchawkowe wymiary 162.7 106.7 7.9 mm waga 175 g inne cechy Wi-Fi (802.11 b/g/n)
|
08 wrz 2016 4:49:13 |
|
|
Użytkownik
eCzytnik: Ectaco JetBook Color
|
Re: Sprzedam Pocketbook 650 Ultra brązowy ereader + karta
333 zł
|
08 wrz 2016 9:13:48 |
|