Kiedyś Artatech zapowiadał jakiegoś wypasionego czytnika. Czy to była mowa o inkbooku 8? Czy może o Boyue Shine? Chciałbym wymienić swój stary i62AG i zastanawiam się czy to już czas czy może jeszcze się wstrzymać? Żona ma inkbooka Onyx ale się nie chce dzielić:) w sumie rozumiem bo to jej prezent. Już zbyt dużo razy słyszałem: "Komu kupiłeś mi czy sobie?:)" I w sumie skłaniałbym się do drugiego Onyxa, bo Obsydiana oglądałem i jakoś mnie nie przekonał. Jednak ta szybka z przodu wydaje mi się że pogarsza ostrość odbioru. Ósemka to jednak krok wstecz - powrót do starszego typu ekranu. Gdyby tu była ecarta to bym się skusił. Onyxa już coraz ciężej dostać a i ceny zaczynają być windowane w górę.
A tak pryz okazji to Artatech coś już w ogóle poprawek do swoich czytników nie wydaje. Zapomnieli o nas. Wygląda na powtórkę z Onyxa, tego Onyxa co ma swój dział na forum.
A tak pryz okazji to Artatech coś już w ogóle poprawek do swoich czytników nie wydaje. Zapomnieli o nas. Wygląda na powtórkę z Onyxa, tego Onyxa co ma swój dział na forum.
No to sobie odpowiedziałeś. Więc chyba i Ty możesz więc spokojnie zapomnieć o tej opcji.