Ten kobo jest w interesującej cenie, zobaczę, dziś dokonam wyboru.
Bierz też pod uwagę reputację przybytku sprzedającego te czytniki. Tak dopisuję dla jasności, żeby nie było pretensji do garbatego, że ma proste dzieci
Prościej/taniej taki sam z aliexpress.com zamówić. Ceny od 55 USD.
Czy jesteś pewien, że można kupić Kobo Glo za podobną cenę w Chinach? Jakoś nie widzę, żeby coś takiego było na ali (są tylko wersje Touch, chyba, że źle szukam).
Aaaa faktycznie. Przepraszam! Wpisałem Kobo Glo w wyszukiwarkę i wyrzuciło mi pełno ofert Kobo Touch not Glo...
Ten kobo jest w interesującej cenie, zobaczę, dziś dokonam wyboru.
Bierz też pod uwagę reputację przybytku sprzedającego te czytniki. Tak dopisuję dla jasności, żeby nie było pretensji do garbatego, że ma proste dzieci
Sklep ma jakąś zła opinie, bo nie wiem, a sprawdzić nie mogę.
Sklep ma jakąś zła opinie, bo nie wiem, a sprawdzić nie mogę.
Sprawdzić nie możesz z powodów religijnych, finansowych czy innych? Przecież wystarczy wpisać w wyszukiwarce nazwę sklepu, klepnąć spację i wpisać frazę "opinie". Wybrać pierwszy link i gotowe. Litości, ludzie...
Lejek internetowy nie jest najlepszy do korzystania z internetu. Większość stron przekracza czas ładowania. Przeczytałem opinie, nie mają zbyt dobrych, a gwarancja podobno tam nie istnieje. Według mnie trochę zbyt duże ryzyko.