eCzytnik: Pocketbook Mini
PB Mini - Dropbox
Czy jest możliwość instalacji DropBoxa na tym modelu? Gdzieś tam w odmętach plików mam folder dropbox oryginalnie na czytniku, więc może po prostu wystarczy wrzucić aplikację?
Czy jest możliwość instalacji DropBoxa na tym modelu?
Może jest w nowszej wersji oprogramowania? Masz zainstalowaną najnowszą? W podobnym wiekowo modelu PB 624 dropbox jest od razu w menu "aplikacje". Testowałem przy okazji recenzji: http://cyfranek.booklikes.com/post/1081 ... -6-czesc-i
eCzytnik: PB Mini, czasem InkBook
Re: PB Mini - Dropbox
Cyfranek, dropbox jest tylko na dotykowce, więc niestety nie ma na miniaku ani innych "bajsików" bez touch w nazwie ;/
Pomijając fakt że dropbox na pb, jako że nie można pomyszkowac po całym, a tylko jednym katalogu w (aplikacjach) nie jest jakoś tak mocno użyteczny (przynajmniej w kwestii tego że księgarnie wrzucają książki do innego katalogu w tychże aplikacjach - wiec są niedostępne w zwykły sposób).
eCzytnik: Pocketbook Mini
Re: PB Mini - Dropbox
mkspoker3 napisał(a):
Dropboxa nie ma na PB Mini. Jest Send2PB, który w zupełności wystarcza do bezprzewodowego przesyłania książek na czytnik. Z Calibre działa jak złoto.
Masz rację, działa super, bo korzystam.
Artii napisał(a):
Cyfranek, dropbox jest tylko na dotykowce, więc niestety nie ma na miniaku ani innych "bajsików" bez touch w nazwie ;/
Pomijając fakt że dropbox na pb, jako że nie można pomyszkowac po całym, a tylko jednym katalogu w (aplikacjach) nie jest jakoś tak mocno użyteczny (przynajmniej w kwestii tego że księgarnie wrzucają książki do innego katalogu w tychże aplikacjach - wiec są niedostępne w zwykły sposób).
W sumie o taką odpowiedź mi chodziło, bo jak pomyślałem sobie, że jest aplikacja, to chciałem ją mieć. A jak jest tylko na dotykowe, to mi nie potrzebna .