|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 23 lis 2024 15:07:06
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
eCzytnik: ONYX BOOX
|
M96 - dwa problemy
Oba problemy istnieją chyba od początku użytkownia przeze mnie M96:
1) Ogólnie podczas używania czytnika bateria świenite trzyma. Z wyjątkiem jednego scenariusza; włączenie WiFi potrafi skonsumować mi całą baterię w mniej niż 45 minut. Czy to normalne? 2) Główne menu M96 (a może domyślna aplikacja do ebooków) wydaje się nie zapisywać poprawnie ostatniej czytanej strony dla niektórych ebooków. Z PDFem wszystko jest ok.
|
01 mar 2015 13:51:56 |
|
|
Użytkownik
eCzytnik: Kobo Forma / Kindle Oasis
|
Re: M96 - dwa problemy
Wifi co prawda zawsze ma tendencję do szybszego opróżniania akumulatorów, ale 45 minut to znaczna przesada. Jeśli dzieje się tak za każdym razem, to ja na twoim miejscu oddałbym go do reklamacji. O problemach z zapamiętaniem ostatniej czytanej strony ktoś już wspominał na forum, ja u siebie też to zauważyłem. Póki co to będę się zabezpieczał robieniem zakładek przed wyłączeniem czytnika i obserwował w jakich konkretnie sytuacjach się to dzieje.
|
03 mar 2015 10:17:39 |
|
|
ArtaTech.pl
eCzytnik: Onyx Boox
|
Re: M96 - dwa problemy
Czy na urządzeniu jest zainstalowany najnowszy firmware?
Fakt, 45 minut na baterii z włączonym WiFi to bardzo mało. Jeśli po zaktualizowaniu oprogramowania będzie się to powtarzać, proponowałbym kontakt z serwisem.
Pozdrawiam Miłosz
_________________ www.booxsource.com www.onyx-ereader.pl
|
03 mar 2015 15:58:57 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|