Witam, czy komuś z was działa w tym czytniku RSS? W moim czasami się uda, ale przeważnie mieli i mieli i wygląda jak by się ciągle łączyło i rozłączało z siecią. Jeśli jest hasło do sieci to zupełnie nie działa. Mam jeszcze jeden problem i nie chce zakładać nowego wątku. Słabo działa mi przycisk powrotu. Muszę kilka razy wciskać żeby wyjść z książki lub z czegoś innego. Dotykowy przycisk powrotu działa bez problemów (także korzystam tylko z niego).
W sprawie przycisku ''back'' proszę o kontakt z serwisem na serwis@artatech.pl. Proszę też sprawdzić kiedy czytnik był zakupiony i czy jest jeszcze na gwarancji.
Na wszystkich software'ach to samo. Masz rację, że mocniej przyciskając przyciska zadziała. Wcześniej nie wciskałem go na siłę, bo od razu po przyciśnięciu czuć kliknięcie i wydawało się, że właśnie wtedy powinien zadziałać. Jest wyraźna różnica w działaniu przycisków zmieniających strony (wystarczy lekko przycisnąć) z tym "back" co powoduje dyskomfort w użytkowaniu. Czy taka przypadłość jest częsta w tym modelu i czy serwis się tym zajmie jeśli jednak przycisk działa, ale wciśnięty siłą. Co jeśli usterka się pogłębi?