Właściwie trudno nazwać je recenzjami z prawdziwego zdarzenia. Jak Robert wspomniał na ŚwiatCzytników.pl -by taka recenzja miała wartość jej autor musiałby korzystać z PW2 przynajmniej przez kilka dni. Więc mamy sporo materiałów z serii - pierwsze wrażenia. Całkiem dobry materiał przygotował engadget (ENG) oraz
Czyli nic nowego nie usłyszymy. Dość wyważone i ostrożne spostrzeżenia sprowadzają się do stwierdzenie - rewolucji nie ma, jest stabilny rozwój i poprawa.
Mamy zdjęcie1 (PW2 z lewej) oraz zdjecie 2 porównawcze od jednego ze szczęśliwych posiadaczy. Główna wada jaką zbyt często wymieniano przy PW1 było nierównomierne doświetlenie i punktowe odbarwienia. Tutaj ich nie widać.
Dzięki za fajną recenzję. Fajnie, że starałeś się zachować bez stronność. Mam świeżo wymienionego na nowy fabryczny pp1 i przy nim zostanę. Pewnie lada chwila użytkownicy zmuszą amazona do updatu firmwaru i większość funkcji pojawi się w jedynce.
Wysłane z mojego Sensation XL przy użyciu Tapatalk
Kilka krótkich uwag (proszę wziąć pod uwagę, że mojemu wzrokowi daleko do sokolego): - ekran jest równomiernie podświetlony. Nie zauważyłem smug ani innych niepokojących śladów (przebarwień ani świecących punktów - choć do tego przydałby się całkowicie czarny ekran). - funkcjonalnie przesiadka z K3K na PW2 jest ... kolosalna, więc nie będę tego komentował. - za szerokie marginesy ...
Heh, też jeszcze muszę instrukcję poczytać, ciekawe co mnie tam zaskoczy.
A screenshoty robi się dotykając jednocześnie prawego górnego i lewego dolnego rogu. Niestety przy funkcjach takich jak przypisy czasami to wychodzi czasami nie.
Heh, też jeszcze muszę instrukcję poczytać, ciekawe co mnie tam zaskoczy.
A screenshoty robi się dotykając jednocześnie prawego górnego i lewego dolnego rogu. Niestety przy funkcjach takich jak przypisy czasami to wychodzi czasami nie.
No właśnie to mi nie idzie - osiągnąłem w screenshotach skuteczność na poziomie 20%, więc zostałem przy zdjęciach
no ja mam z 50% z kolei na Touch miałem jakieś 5% a że to się robiło przy pomocy przycisku HOME i tapnięcia po ekranie, to jeszcze wywalało do ekranu głównego
Dziś trzeba pisać o mieczach, czarach, toporach i wojowniczkach w blaszanych bikini, wszystko inne to już jest nisza w niszy. Albo o nastoletnich wampirach.