niedawno zainwestowałam w czytnik elektroniczny (Pocketbook). Poszukuję e-booków (w formie PDF, EPUD lub MOBI) autorstwa Agathy Christie, do kupienia. Niestety, wśród wszystkich portali z e-bookami znalazłam jej powieści w zdawkowej ilości na portalu publio.pl, a do tego większość z nich już czytałam (tylko jednej nie). Czy zna ktoś z Was jakieś portale sprzedające powieści Christie w formie e-booków?
Najprościej sprawdzić w jakiejś wyszukiwarce. Na przykład tej wbudowanej w calibre, albo ebooki.swiatczytnikow.pl Niestety na obecność w domenie publicznej trzeba poczekać jakieś 33 lata z hakiem
Najprościej sprawdzić w jakiejś wyszukiwarce. Na przykład tej wbudowanej w calibre, albo ebooki.swiatczytnikow.pl Niestety na obecność w domenie publicznej trzeba poczekać jakieś 33 lata z hakiem
Jeśli chodzi o polskie tłumaczenie, to trzeba liczyć 70 lat od zejścia z tego świata tłumacza.
Wygląda na to, że publio.pl ma Christie na wyłączność.