Ja mam wprawdzie I62 ale wskaznik baterii i tutaj to jest temat na dłuższy epos, iście homerycki ...
No jest ... I coś tam nawet pokazuje
Tyle że należy zwracać na niego uwagę nie większą niż na sygnalizację świetlną w Stambule
A w kwestii ciepłej uryny, Panie Kolego ( witam i kłaniam sie niniejszym ), Matka Medycyna naucza że mocz osoby klinicznie zdrowej jest jałowy, zatem nieszkodliwy. Pozostaje oczywiście kwestia estetyczna ... Czyżby Pan Kolega sugerował istnienie gdzieś u kogoś poważniejszych schorzeń ?
Ja wprawdzie w I62 zwiechy miewam sporadycznie, za to nagle ni w kij ni w ryj znika mi dotyk.Przy całkowicie wg. ikonki pełnej baterii. I koniec czytania. Nawet podłaczony do zasilacza - nie działa. Zwykle wraca po jakichś 3-4 h ładowania. Czasem nie wraca wcale i pomaga jedynie kilkukrotna ( 4, a czasem i 6 razy ) instalacja softu. Oczywiście wszystkie zakładki, skróty, ostatnio czytane itd idą się ... na grzyby sobie idą ! Na przycisku "hard reset " to można kankana tańczyć i hołubce wycinać, aż ci się palce zmęczą alibo spinacz pognie w zygzaczek... Mogę dopisać tylko że z tego powodu czytnik już był w serwisie i wrócił "naprawiony" i "dokładnie sprawdzony". Po tej wizycie dotyk "odmeldował się " już w dniu w którym kurier dostarczył mi z serwisu owo szczęście ócz moich,"naparawione i dokładnie sprawdzone" ...
"Reszta milczeniem jest" - jak to ujął Stary Willy ...
Pozdrawiam
f.
P.S. Stawiam skrzynkę House of Haig Dimple że zaraz się tu pojawi Kolega @Rhavir ze swoją dobrą nowiną ....