Pragnę polecić wszystkim miłośnikom kryminałów książki autorstwa Deavera. Do tej pory przeczytałem trzy: - "Kolekcjoner kości" - "Tańczący trumniarz" - "Rozbite okno" (skończyłem dzisiaj)
Musze przyznać, że książki napisane są rewelacyjnie, od pierwszej strony czytelnik zostaje wciągnięty w wir wydarzeń. Czytając uważnie można faktycznie odnieść wrażenie że rozwiązuje się zagadkę razem z głównymi bohaterami.
_________________ Panie zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji.
eCzytnik: Kidle 3G
Re: Jeffery Deaver
Nie pamiętam jaka jest właściwa, więc nie wiem, czy dobrze podałeś. Wiem natomiast, że ja nie czytałem po kolei, tylko jak popadło i to był błąd, przed którym delikatnie przestrzegam.
_________________ Panie zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji.
Ostatnio nałogowo czytam książki Deavera - co prawda nie do końca po kolei, bo zaczęłam przypadkiem od Maga, ale da się połapać. Teraz czytam Zegarmistrza