Witam. Szukam aplikacji (właściwie kilku na różne platformy) która umożliwi mi w pewnym sensie synchronizację artykułów które wysyłam z PC (chrome) zarówno z kindle jak i z androidem. Wiem że są takie aplikacje jak Readability, Send to kindle, Klim.me ale żadna z nich nie pozwala wysłać artykułu z ANDROIDA na kindle. Trzeba użyć przeglądarki z PC. Ściągnąłem coś takiego jak Send to Kindle (jeszcze nie wiem jak to wygląda na Kindlu bo nie mam pod ręką a robiłem to dziś) ale na preview w samej aplikacji nie ma polskich znaków. Jest jeszcze jakas płatna push to kindle ale nie testowałem. Wolałbym mieć jedno narzędzie na PC (chrome extension), androidzie i dodatkowo czytac na Kindle.
Pocket ma wprowadzić obsługe mobi i kindle, ale na razie tego nie ma.
Mam push to kindle. Działa ok. Można sobie przed zakupem sprawdzić efekt na ich www. Wcześniej korzystałem z Send to kindle, ale poza tym, że nie było polskich znaków, często miało jakieś awarie.