witam ostatnio bawilem sie softem przez pewien czas korzystalem z jakiegos rosyjskiego potem przywrocilem firmware, jednak do wersji: 1.0.00.08100 chce zainstalowac nowego prs+, ale musze zaktualizowac pobralem aktualizacje ze strony sony i chce aktualizowac do wersji: 1.0.00.14080 niby wszystko wczytuje, restartuje czytnik i znowu jest stara wersja, pisze, ze nie moze zaktualizowac 1 baterie mam na full 2 zadnego programu w tle (antywirusow itp.) moze sa jakies inne metody wrzucania firmware'a albo moze ktos ma nowsza wersje firmwarea niz moja ??
Może jeszcze raz napiszę i ktoś już zna odpowiedź?
Mam wersję softu:
HACK INFORMATION
Russifed: porkupan (boroda) Version 1.03
DEVICE INFORMATION Version 1.0.00.08100
i żadne oprogramowanie nie może przywrócić starego, oryginalnego firmawaru
próbowałem: PRS-650_Updater_1.0.00.14080.exe - wyłączyłem UAC i pokazuje cały czas, że się nie powiodło PRS650.Flash.Package.orig.zip - to samo dalej Version 1.0.00.08100
Nie znam się na czytnikach Sony, ale w przypadku kindelków na ten przykład aktualizacje mogły nie działać jeśli były zainstalowane w systemie jakieś modyfikacje. U Ciebie jest "HACK INFORMATION Russifed: porkupan (boroda) Version 1.03". Ja bym więc spróbował może najpierw usunąć hacki, cracki, a potem aktualizował.