Teraz jest 26 lis 2024 18:18:53

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Piłka Nożna 
Autor Wiadomość
Użytkownik

Będzie dobrze! Włodarczyk strzeli hat-trika

20 lip 2007 17:31:47
Zobacz profil WWW
Pocketbook Killer

eCzytnik: Kindle 3 WiFi
Najbardziej żałosny w meczu Bełchatowa było to, że cieszyli się po karnych jakby pokonali jakiś Milan...

Żenada.

//Cormac McCarthy - Droga

02 sie 2007 19:31:25
Użytkownik

Nie ma tego złego, przynajmniej odkryliśmy ze mamy kolejnego dobrego bramkarza w Polsce. ale faktycznioe troche przesadzili z radością. Ciekawe co pokaże Groclin

02 sie 2007 20:06:20
Zobacz profil WWW
Ja tak jak Kuba kibicuję oczywiście Łynie Sępopol, kilka lat temu zagrałem z nimi 1 mecz i to wyjazdowy z Mrągowem :) (na pozycji bramkarza). Pamietam to jak dziś bo w drodze powrotnej zrypał się autobus hehehe
Wracając do Łyny Sępopol w zeszłą sobotę w meczu sparingowym pokonałą nawet Victorię Bartoszyce 3:2 :P

Oprócz tego byłem kiedys fanem Górnika Zabrze jako że jestem ze Śląska i z okna swojego domu widze reflektory boiska w Zabrzu :), ale ostatnio mi przeszło na rzecz Piasta Gliwice ;)

02 sie 2007 20:10:49
Pocketbook Killer

Nie ma tego złego, przynajmniej odkryliśmy ze mamy kolejnego dobrego bramkarza w Polsce.

No Lech to akurat znana i uznana marka w Srekstraklasie i to najdmłodszych nie należy...

02 sie 2007 23:50:21
Użytkownik

Ot problemy pokonać Victorie :D przeciez tam same mongoly graja :D juz lepsza druzyna to MeraFlor :D

03 sie 2007 0:44:23
Pocketbook Killer

Cytuj:
W piątek w szwajcarskim Nyon odbyło się losowanie par III rundy kwalifikacji do piłkarskiej Ligi Mistrzów. Mistrz Polski, Zagłębie Lubin, jeśli pokona w II rundzie Steauę Bukareszt, będzie już bardzo blisko fazy grupowej tych elitarnych rozgrywek.
Zwycięzca tego dwumeczu spotka się bowiem z triumfatorem spotkania Hafnarfjoerdur (Islandia) - BATE Borysów (Białoruś).

Pierwszy raz od x lat mamy fenomenalnie łatwe losowanie a na 95% odpadniemy ze Steauą :/ Owszem, Rumuni są dobrym zespołem - myślę, że mniej więcej na poziomie Wisły Kraków sprzed kilku lat - ale jest jak najbardziej do ogrania. No nic, trzeba wierzyć bo tylko wiara pozostała.

03 sie 2007 17:34:01
Użytkownik

Polska... :) mamy pecha i tyle :) chyba nigdy nam nie będzie dane zagrać w lidze mistrzów :D

03 sie 2007 18:56:33
Zobacz profil WWW
Użytkownik

Juz kiedys w niej gralismy (Legia i Widzew)
Moze to losowanie zmotywuje ich do lepszej gry i wygrają 0-3 (dalej licze na Hat-trika Włodarczyka) :)

04 sie 2007 13:18:09
Zobacz profil WWW
ja tam kibicuję w Polsce Widzew, Odra Opole i MKS Kluczbork
a zagranicą Sparta Praga

04 sie 2007 15:04:41
Oderce kibicować? Toż to druga liga. Nawet porządnego boicha nie mają. A i to co jest ma iść do likwidacji, bo Zombi z Pietruchą chcą jakieś klamorstwo na Malinie stawiać. Wisła Płock zeżre ich żywcem na śniadanko.

04 sie 2007 15:40:18
Pocketbook Killer

Przedziwny mecz zagraliśmy z Rosją. Pierwsza połowa to równe olewanie i gram_ale_mi_się_nie_chce w wykonaniu naszych piłkarzy. Za to druga połowa to kompletnie inna drużyna... Nie wiem tylkoteraz czy to tłumaczyć zdolnościami motywacyjnymi Leo czy też zmianami, które wprowadził w przerwie. Ogólnie wyink niezły, ciesy też remis Portugalii w Armenii 1:1.

22 sie 2007 23:10:40
Admin

eCzytnik: eClicto, iPad, K3 WiFi, K4
Mecz zagraliśmy tragiczny. Bo okazji było trochę, a nie potrafili chłopcy wykorzystać, niestety. Krzynówek, o dziwo, bo strasznie go nie lubię, zaliczył bardzo dobry mecz. Kuba Błaszcykowski pokazał się z dobrej strony, ta bramka na 2:2 była piękna. Matusiak grał żałośnie... Anyway, w pierwszej połowie Rosjanie zagrali naprawdę ładny mecz, ta bramka z rożnego, gdzie jeden zawodnik strąca piłkę głową, a drugi pakuje ją do bramki... Mnie się podobało. A nasi stali i patrzyli (może obstawiali kto strzeli?).

Cieszy natomiast zwycięstwo Belgii czy remis Portugalii... Ale najważniejsze to liczyć na siebie, a nie czekać, aż ktoś naszych rywali wykończy...

Muad'Dib uczył się prędko, ponieważ najpierw przeszedł szkolenie jak się uczyć. A najpierwszą ze wszystkich otrzymał lekcję podstawowej wiary, że może się nauczyć. Szokuje odkrycie, jak wielu ludzi nie wierzy, że mogą się nauczyć, a o ile więcej uważa, że nauka jest trudna.

22 sie 2007 23:44:44
Zobacz profil WWW
Użytkownik

To Portugalia grała dzisiaj mecz grupowy z Armenią? Bo jak tak, to ten remis jest dla nas bardzo dobrym wynikiem :) A mecz z Rosjanami rzeczywiście dziwny. Widać Leo dobrze zmotywował naszych kopaczy w szatni.... No i ta bramka strzelona przez Krzynówka ( swoją drogą przepiękna wg mnie, jak to się mówi "ściągnął piłką pajęczynę" ) niewątpliwie dodała nam skrzydeł. Szkoda tylko, że ta poprzeczka Dudki nie weszła w bramkę....

22 sie 2007 23:48:03
Użytkownik

Jakbyśmy wygrali, to bym się ze wstydu spalił :D I znowu by było: "Gratulacje STOP Gaz STOP Ropa STOP" ;) A na poważnie, to obie bramki naszych mi się podobały, ale to co odstawiliśmy w 1 połowie to była masakra. Cud że z 5 bramek nam Rosjanie nie strzelili. A że przy okazji Portugalia zremisowała i Belgia wygrała, to bardzo dobrze. Szkoda tylko że Kazachowie przegrali z Finlandią, ale nie można mieć wszystkiego ;) Bynajmniej na razie ciągle jesteśmy najlepszą drużyną w grupie :)

23 sie 2007 11:52:12
Zobacz profil WWW
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona