|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 03 sty 2025 20:38:09
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
|
Namiętność
Erotyk mojego autorstwa. Uprzedzę pytanie zadawane wiele razy, nie był zainspirowany prawdziwymi wydarzeniami
Namiętność
Zapadła noc, I słońce się skryło, Namiętności rośnie moc, Więc zaraz będzie miło,
Porywam mą kochankę, W ramiona mej żądzy, Ściągam z niech koszulkę, Naga jej skóra lśni w świetle gwiazdy,
Całuję ją w ramiona, I po nagich, pięknych piersiach. Ona jest zachwycona, Widzę to w jej oczach,
Usta me schodzą, Coraz niżej po jej ciele, Łono jej rozgrzane chłodzą, Czuję dreszczy rozkoszy wiele,
Docieram w końcu między, Jej śliczne nogi, Wsuwam mój język, W jej kobiecości wargi,
Słyszę jej jęki, Pełne czystej namiętności, Opuściły ja lęki, I żąda więcej miłości,
Z uśmiechem idę wyżej, I ją w usta całuję, Rozkoszy długie chwile, Szeptem jej do ucha obiecuje.
|
05 lis 2008 22:15:44 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 10 kwi 2008 3:22:01 Posty: 351 Lokalizacja: Windy City
|
Te same zastrzeżenia, co w wierszu o Palowniku. Chcesz pisać o czymś fajnym i cool ... ale nie bardzo wiesz (nie potrafisz?) jak.
Wierzę, że nie inspirowałeś się prawdziwymi wydarzeniami. W to akurat nie trudno uwierzyć czytając ten wiersz.
Może umiejętności przyjdą z doświadczeniem?
_________________ Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit accipiet coronam vitae.
|
06 lis 2008 18:12:57 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|