Witam ponownie,
Pytanie moje do użytkowników tego tabletu. Czy ktoś jużaktualizował do wersji 2.3.3 - jakie wrażenia? Ja to zrobiłem i kilka uwag mam
- nie czyta pdf mimo że identyfikuje je jako właśnie pdf, nie czyta nawet po doinstalowaniu acrobat reader, komunikat niepoprawny plik pdf,
- po drugim uruchomieniu urządzenia przestało odtwarzać filmy ną youtube i podobnych serwisach,
- nie dziala wyszukiwanie głosowe, nawet po doinstalowaniu z pliku. apk,
- o braku obsługi flasha nie ma nawet co pisać bo z tym to wszędzie jest problem chociaż 2.3.3 plus wtyczka teoretycznie obsługuje flasha,
- ponadto sporo drobnych innych błędów, ale nie będę już żółci więcej wylewał
- podsumowując - aktualizacja generalnie robiona pod państwo środka (nawet po zmianie języka w menu ustawień sporo napisów/opcji w formie "domek,namiocik,drzewko,krzyżyk,domek"
) i chyba niezbyt długo testowana na błędy, IMHO wersja 2.1 bardziej stabilniejsza i dopracowana na pracę w tym urządzeniu
P.S. testowane na czystym systemie po aktualizacji, powrót do fabrycznych ustawień nie likwiduje baboli, pytanko do dystrybutora - czy przyjaciele z azji środkowej wypuścili może jakąś łatkę na 2.3.3 albo może na Waszej stronie zamieścić downgrade do wersji 2.1 ?