|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 23 lis 2024 17:31:18
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Boox T7R aktualizacja do 2.3
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
eCzytnik: kindle touch
|
Boox T7R aktualizacja do 2.3
Witam,
wpadł mi w ręce ostatnio tablet Onyx Boox T7R z fabrycznie wgranym androidem 2.1. Na stronie dystrybutora znalazłem aktualizację do wersji 2.3 wraz z instrukcją. Postępowałem zgodnie z tą instrukcją, zainstalowałem odpowiednie sterowniki (win7 x64), wybieram odpowiednie pliki, jednak w momencie kiedy naciskam i przytrzymuje wymienioną w instrukcji kombinację klawiszy vol up + vol down + power w programie FWDN pojawia się jedynie okno 'device probing' i nic więcej się nie dzieje, bez względu na to jak długo nie trzymałbym przycisków.
Czy ktoś może spotkał się z takim problemem i znalazł sposób na jego obejście/rozwiązanie?
|
28 sie 2012 11:15:07 |
|
|
Robert ArtaTech
|
Re: Boox T7R aktualizacja do 2.3
Z tym urządzeniem (tabletem) miałem mało do czynienia, ale nasz serwis może pomóc zarówno jeśli jest na gwarancji jak i po. Czy tablet się włącza gdy się przytrzymuje oba przyciski głośności i (trzymając tamte) wciśnie "power" ? Jeśli się włącza, to powinno w okienku "Device Probing" coś się pokazać - jeśli nie to może zły kabelek?
Przed aktualizacją proszę zapoznać się z opisem po aktualizacji (niektóre rzeczy działają inaczej), jest tu gdzieś na forum...
|
30 sie 2012 16:35:40 |
|
|
Użytkownik
eCzytnik: kindle touch
|
Re: Boox T7R aktualizacja do 2.3
Po przytrzymaniu przycisków tablet włącza się, jednak ekran pozostaje ciemny, nic sie na nim nie wyświetla. W komputerze słychać również charakterystyczny dźwięk wykrycia nowego urządzenia.
|
30 sie 2012 17:21:25 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|