Teraz jest 29 lis 2024 5:59:03

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Powieść kryminalna o forum :P 
Autor Wiadomość
Użytkownik

Nie no wytnę sceny brutalne, żeby Anula mogła czytać. Reszta pełnoprawnych jak i pełnoletnich użytkowników dostanie tzn. wersje reżyserską. Ja nie widzę tu żadnej mobilizacji, tylko presja :P .

------------------ Dodano: Sob Lis 03, 2007 10:06 pm ------------------
Jaki super offtop. Zaczęło się od tego, że Max był głodny, a teraz jest o tym jak jestem pod presja pisania powieści...

03 lis 2007 23:06:09
Spoko przyjdzie Obi i się załamie :) porozdaje banany i znowu będzie spokój na forum ;) (na chwilkę)

03 lis 2007 23:32:30
Użytkownik

Z tym, że @Zbiegu tak się składa, że jak dostanę 'banana' to opowiadanka nie będzie. I co wtedy? I tu taka pustka będzie i w ogóle smutno. I będziecie płakuniać i tęsknić za mną, ale nie martw się. Obi jest fajny i mam 'bananów' nie da :) .

04 lis 2007 8:20:14
Och chosenone, co Ty chcesz wycinać, nie takie rzeczy się widziało i czytało :P

04 lis 2007 12:01:53
Ja tam jestem za powieścią , chetnię bym poczytał o naszych Adminach i Modach:P Byle by to nie było w stylu Harlequina:|

04 lis 2007 20:10:55
Użytkownik

Nie martw się nie będzie. Po za tym w czytaniu książek i jedzeniu jest jedna ważna zasada: trzeba wszystkiego spróbować. Jednak faktem jest, że takie typowe Harlequiny to masakra, ale są te lepsze romansidła. Jak te z "Naj". (gdzieś jest temat o tym, bardzo ciekawy zresztą)
Mam masakrytycznie fajne śniadanie: drożdżóweczka i jogurcik. Trochę słodko, ale raz na jakiś czas można.

05 lis 2007 8:17:16
a ja mam na śniadanie herbatkę "melisa z pomarańczą" :) bo nie chce mi się wyjść po chleb do sklepu :)

05 lis 2007 11:04:23
Użytkownik

Jeden przedłużony weekend i Chosenone znowu przeszła na Ciemną Stronę Mocy i offtopuje :( Byłem zmuszony podzielić temat. Jakoś po tym weekendzie nie mam ochoty na banowanie, więc kilka osób cudem się uratowało :P Ale warny poleciały. Takie ostrzeżenie na przyszłość. Bo nawet w offtopicu jakiś porządek musi być.

@topic
Chosenone - obawiam się że nie tyle napiszesz tragedię, co Twoje dzieło będzie tragedią :P Odmawiam wszelkiego uczestnictwa w romansach (zwłaszcza z Chosenone - ale nie bierz tego do siebie Dominisiu ;) )! Ale będę chamski i zdradzę wam zakończenie - książka kończy się banami dla wszystkich spamerów na forum :P I cenzurze też mówię nie ;)

05 lis 2007 15:59:30
Zobacz profil WWW
No tak, Obi wrócił z wielką pompą :) Mam nadzieję, że to również zostanie opisane w tej tragedii (może jako moment kulminacyjny :P).

05 lis 2007 21:00:40
Użytkownik

Moment kulminacyjny to ja wam zrobię jeśli dalej będzie rozpusta i swawola na forum :P Ale co się odwlecze... :)

05 lis 2007 21:05:09
Zobacz profil WWW
Obi już się wczuwa w swoją rolę czarnego charakteru: elementy terroru :D I nawiązanie do następnej części :) "co się odwlecze..." Chosenone masz materiału na całą trylogię :P

05 lis 2007 21:14:58
Użytkownik

To ja mam propozycje tytułów dla poszczególnych tomów:
Tom I - Sielanka (brak Obiego na forum)
Tom II - Obi powraca (zaczyna się szerzyć terror)
Tom III - Wielkie banowanie (chyba tłumaczyć nie trzeba? :P )
A jak chcecie to mogę jeszcze kilka tomów dodać i materiał do nich stworzyć :P

PS. Po wyjściu trylogii Chosenone dopiszę prequel - "Jakie wspaniałe było to forum zanim Chosenone się tu zarejestrowała" :twisted:

05 lis 2007 21:27:35
Zobacz profil WWW
Ja już nic nie mówię, bo Cię jeszcze bardziej zdenerwuję, a tego bym nie chciała, gdyż mogłabym zostać ofiarą powieści... Ale Obi pamiętaj każdy może się nawrócić i z czarnego charakteru przeistoczyć się w bohatera :D

05 lis 2007 21:31:04
Ja to bym raczej określił wejście rejstrację chose na forum jako swoisty dzień apokalipsy dla porządków na forum . " I niebo sie rozstąpi i ku forum zmierzać bedzie wielki offtoper , nie bedzie mu równych wśród żywych i umarłych a imię jego "CHOSENONE" (w wolnym tłumaczeniu 666 bądź BELZEBUB - jak kto woli)"

05 lis 2007 21:55:32
Admin

eCzytnik: PRS-505, eClicto, Kindle 3, HTC LEO
Hmm, nie wiem czemu, ale tak mi jakoś przyszło do głowy :-) :

Obi-One napisał(a):
...
Tom I - Sielanka (brak Obiego na forum)
Tom II - Obi powraca (zaczyna się szerzyć terror)
Tom III - Wielkie banowanie (chyba tłumaczyć nie trzeba? ...

...
Tom IV - Marsz na Bastylie - "Śmierć Tyranom!" ;-)

Chesuli

05 lis 2007 22:21:33
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona