|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 22 lis 2024 12:27:15
|
"Wprost" w Legimi. Reszta ePrasy niedługo? - komentarze
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
Dołączył(a): 24 paź 2010 13:02:21 Posty: 30 Lokalizacja: Poznań / Szczecin
eCzytnik: PRS-650 | K4NT Black
|
Re: "Wprost" w Legimi. Reszta ePrasy niedługo? - komentarze
No w sumie troche smutno że na warezach Wprost w .pdf pojawia sie o 21 w niedziele a na legimi pustki Ale na szczescie mi nie przeszkadza zakup w poniedziałek po śniadaniu
|
06 gru 2010 21:00:00 |
|
|
Użytkownik
eCzytnik: Onyx Boox 60
|
Dokładamy wszelkich starań, żeby Wprost był gotowy w EPUBie jak najszybciej. Raz, z powodów technicznych (od nas niezależnych), zdarzyło się rzeczywiście, że był on w poniedziałek w nocy. Normalnie, tak jak i dzisiaj, dostępny jest on jednak w niedzielę wieczorem. Odpowiadając na pytanie, dlaczego po PDFie - plik źródłowy, z którego powstaje EPUB, dostarczany przez wydawnictwo, otrzymujemy w niedzielę, w różnych porach. Od tej chwili podlega on półautomatycznej konwersji i wrzucany jest do księgarni Legimi. Tak czy inaczej, to zawsze przed wydaniem papierowym i prawie o połowę taniej.
Zgodnie z Waszymi sugestiami naprawiliśmy także widok "mojej biblioteczki" i pobieranie EPUBów nie powinno stwarzać już najmniejszych problemów. Czekamy na kolejne uwagi.
Pozdrowienia, Zespół Legimi
|
13 gru 2010 1:01:43 |
|
|
SwiatCzytnikow.pl
eCzytnik: kindle, onyx, nook, kobo, pb, ipad
|
Fajnie że poprawiliście widok biblioteczki, bo przy dwóch zakupionych Wprostach (i jednym darmowym) nie wiadomo było który to jest ten nowy. Teraz jest już OK i wczoraj kupiłem kolejny egzemplarz. Szkoda tylko, że muszę go czytać nielegalnie.
_________________ http://swiatczytnikow.pl (dawniej: Świat Kindle) http://ebooki.swiatczytnikow.pl - (prawie) wszystkie polskie e-booki w jednym miejscu, czyli porównywarka ofert księgarni.
|
15 gru 2010 10:34:14 |
|
|