Jestem debiutantem jeżeli chodzi o czytniki. Od niedawna posiadam nowego Onyx Box C67ML After Glow 2, Numer Modelu: Artatech_C67 ML, Numer kompilacji: 1.6.6-artatech 2015-01-21_10-09 f482e42 i mam do doświadczonych użytkowników 2 pytania: 1. jak uzyskać możliwość zainstalowania aplikacji ze sklepu Google Play np. Ebookpoint nie w pamięci wewnętrznej tylko na karcie pamięci? W pamięci wewnętrznej mam Dysk Google, Legimi ebooki, Mega, Sklep Google Play, i Usługi Google Play i tylko 45 MB wolnych z 294 MB w użyciu i w Zarządzaniu aplikacjami tylko Mega udało się przenieść na kartę SD. czy można to jakoś zmienić? 2. jak , czy i skąd (bo OTA aktualizacja na czytniku z chmury nic nie pobiera) warto zaktualizować oprogramowanie i z jakimi zmianami in plus i in minus się to wiąże?
Zrobiłem z tego nowy wątek, bo do poprzednich słabo pasowało. Poza tym proszę nie wpisywać tego samego w kilka miejsc