Re: Defekty w eG i receptach - TU ZGŁASZAMY BŁĘDY
Witam!
Postaram się opisać mój problem jak najdokładniej, mimo że żaden ze mnie specjalista
Otóż mam problem z anulowaniem niektórych subskrypcji i ogólnym zarządzaniem nimi.
Kiedy po raz pierwszy założyłam konto w serwisie, ustawiłam codzienne wysyłanie "The Independent" na mój czytnik. Po jakimś czasie chciałam anulować tę subskrypcję, jednak w zakładce "zarządzanie subskrypcjami" czasopismo to nie widnieje, a na stronie z tym konkretnie czasopismem żadna subskrypcja nie jest odnotowana. Mimo to kolejne "numery" cały czas się wysyłały...
Podobną sytuację miałam z BBC News - początkowo codzienną wysyłkę chciałam zredukować do cotygodniowej. Na stronie gazety wszystko w porządku, zaznaczony jeden dzień, w zarządzaniu również, a newsy przychodziły na Kindle codziennie.
Niestety, nie mogłam sobie poradzić z natłokiem czasopism, więc usunęłam z mojego konta adres mailowy Kindle i założyłam nowe.
I tutaj kolejny problem - zaledwie wczoraj ustawiłam subskrypcję "Mojego Gotowania" na sobotę - dzisiaj dostałam je w dwóch "egzemplarzach" i wydaje mi się, że wiem, jaka może być tego przyczyna.
Przy ustawianiu subskrypcji zaznaczyłam sobotę i godzinę 3:00, po czym kliknęłam na "Zapisz". Strona się odświeżyła, jednak ani w "zarządzaniu subskrypcjami", ani na "stronie" "Mojego Gotowania" nie było żadnej informacji o tym, że została ona odnotowana, dlatego ponowiłam żądanie. Sądzę jednak, że system zarejestrował je za pierwszym razem, stąd też problem z podwójną wysyłką...
Wiem, że trochę tu bałagan, mam jednak nadzieję, że zgłoszone błędy i subskrypcje-widma pomogą w udoskonaleniu serwisu
Pozdrawiam serdecznie!