Teraz jest 21 wrz 2019 3:35:19




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Kindle PW2 - brak rozdziałów w gazetach 
Autor Wiadomość
Użytkownik

Dołączył(a): 07 kwi 2011 15:02:55
Posty: 55
eCzytnik: Kindle 3
Post Kindle PW2 - brak rozdziałów w gazetach
Cześć

Od jakiegoś czasu mam problem z wyświetlaniem rozdziałów w gazetach takich jak Polityka, Dziennik Gazeta Prawna czy New Easter Europe. Przesyłam przez chmurę pliki mobi (od wydawcy z księgani) i niestety, ale nie ma żadnych rozdziałów natomiast pojawiają się tylko lokacje w lewym rogu (jak na screenie). Ktoś ma pomysł z czego to wynika? Dodam tylko, że wysyłając starsze numery tych gazet na czytnik efekt jest taki sam a kiedyś wszystko normalnie działało.

Screen:
Obrazek

PS próbowałem przywrócić ustawienia fabryczne jednak to nie pomogło.


03 lip 2015 11:20:20
Zobacz profil
Admin

Dołączył(a): 13 cze 2008 14:47:02
Posty: 2767
Lokalizacja: Gdańsk
eCzytnik: kindle
Post Re: Kindle PW2 - brak rozdziałów w gazetach
a sprawdzałeś te gazety na innych urządzeniach? Może wydawcy niepoprawnie je generują?

_________________
Zgred - Rafał Ziemkiewicz napisał(a):
Dziś trzeba pisać o mieczach, czarach, toporach i wojowniczkach w blaszanych bikini, wszystko inne to już jest nisza w niszy. Albo o nastoletnich wampirach.
Porównywarka cen ebooków


04 lip 2015 10:20:39
Zobacz profil WWW
Użytkownik

Dołączył(a): 07 kwi 2011 15:02:55
Posty: 55
eCzytnik: Kindle 3
Post Re: Kindle PW2 - brak rozdziałów w gazetach
t3d napisał(a):
a sprawdzałeś te gazety na innych urządzeniach? Może wydawcy niepoprawnie je generują?



Zauważyłem, że to dzieje się tylko wtedy gdy wysyłam plik mobi przez maila, jeżeli kopiuje po kablu to wszystko jest ok.


04 lip 2015 13:25:05
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Skocz do:  
cron